0616670516

De koning van Google: 8 effectieve manieren om Google te domineren

Op 21 januari 2014

De koning van Google: 8 effectieve manieren om Google te domineren

Jouw online reputatie beïnvloed vrijwel elk aspect van je online marketing strategie, van de conversie ratio (conversion rate) tot de klikfrequentie (click-trough rate) in de betaalde zoekresultaten.
Controle houden over de gesprekken rondom je organisatie is cruciaal voor de handhaving en verbetering van je online reputatie, al helemaal wanneer je de intentie hebt om de eerste pagina van Google te domineren.

Op de lange termijn, moet het monitoren van de sociale activiteiten, het proactief bestrijden van oorzaken die een negatieve gevoel opwekken rondom je organisatie en het aangaan van discussies die een positieve invloed hebben op je organisatie één van je kernstrategieën zijn.

Ondanks dat lange termijn strategieën geweldig zijn voor je organisatie, staan bestuursleden en topmanagers vaak niet bekend om het hebben van geduld. Vooral als het gaat om de online beleving van de organisatie.
Dus wat kan een snuggere online marketeer bereiken op de korte termijn?
Zorgen voor het domineren van de eerste pagina van Google voor merk gerelateerde zoekopdrachten.

Het domineren van de eerste pagina van Google vereist kennis over de verschillende soorten informatie die Google laat zien en hoe je hiervan kunt profiteren. In deze blog kijken we naar 8 manieren waarop je alle merk gerelateerde informatie over je organisatie kunt gebruiken om de eerste pagina van Google te domineren.

Klik op de volgende link om het hele bericht te lezen: De koning van Google: 8 effectieve manieren om Google te domineren

Google domineren

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • google, google marketing, online marketing, seo zoekmachine optimalisatie

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *