0616670516

Jetpack voor WordPress – Één van de beste plugins

Op 25 februari 2014

Jetpack voor WordPress – Één van de beste plugins

Wat zou je ervan vinden om een aantal gave en bruikbare premium functies voor jouw WordPress website te hebben, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen? Ik heb het dan over de Jetpack functies zoals email abonnementen voor wanneer er nieuwe berichten of reacties er op je website worden geplaatst, de mogelijkheid om reacties te geven via Twitter of Facebook, een mobiele versie van je website of het automatisch delen van je berichten via verschillende sociale netwerken.

De Jetpack plugin zorgt ervoor dat je van alle bovenstaande functies gebruik kunt maken voor je WordPress website, naast de eerder genoemde functies zijn er nog meer functies waarvan je gebruik kunt maken. Met de Jetpack plugin zorg je ervoor dat je de competitie aan kunt gaan met jouw favoriete blog en nieuwssites.

In deze blog leg ik in 3 stappen uit hoe je gebruik kunt maken van de Jetpack plugin, welke functionaliteiten ik het meeste toepas en waarom je ook gebruik moet maken van de Jetpack plugin.

Lees de volledige blog op Marketingmed.nl: Jetpack voor WordPress – Één van de beste WordPress plugins

Veel succes met het testen/gebruiken van de Jetpack plugin, deel jouw ervaring met MediaMaus door een reactie te geven op deze blog en deel dit artikel met uw sociale netwerk.

Het Jetpack module overzicht.

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • jetpack, website maken, wordpress, wordpress plugin

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *