0616670516

MediaMaus Diensten

MediaMaus

Diensten

Jouw WordPress website of WooCommerce webshop is het visitekaartje van jouw organisatie!
Heb je nog geen online platform voor jouw organisatie, ben je toe aan een andere website of webshop, wil je een organisatie in de markt zetten of wil je een totale vernieuwing van jouw online zichtbaarheid en/of online branding? MediaMaus biedt jou nu de mogelijkheid om een WordPress website of WooCommerce webshop op maat te laten maken voor een mooie prijs en die converteren!

Door de One Stop Shop insteek van MediaMaus kan ik jou doormiddel van de samenwerking met verschillende partners van alle gemakken voorzien op het gebied van webontwikkeling, online marketing en branding aan de hand van bewezen technieken. Zo ben je met behulp van mijn diensten en producten op een strategische manier online zichtbaar voor jouw doelgroep en zetten wij een ijzersterk tailor made online platform neer voor jouw organisatie!

MediaMaus Diensten

“De diensten & producten van MediaMaus zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!”

MediaMaus realiseert voor jouw WordPress website een uniek, professioneel en gebruiksvriendelijk WordPress webdesign dat klaar is voor de toekomst! Het webdesign van jouw WordPress website of WooCommerce webshop is een belangrijke stap op het pad naar online zichtbaarheid. De webdesigns van MediaMaus springen in het oog en houden de aandacht vast van de bezoekers. Jouw wensen worden vertaald naar een tailor made WordPress Webdesign dat aansluit op jouw huisstijl en waar je nog jarenlang plezier van beleefd!

Je hebt interesse in een nieuwe WordPress website of het idee om de huidige WordPress website te vernieuwen en je zoekt een bedrijf dat de kwaliteiten in huis heeft om dit te realiseren? Zoek dan vooral niet verder en neem contact op met MediaMaus! MediaMaus bouwt snelle, sterk beveiligde en up to date WordPress websites die zich onderscheiden van jouw concurrentie.
Na het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek worden jouw wensen & die van de doelgroep in kaart gebracht om een WordPress website op maat laten maken die nog jaren meegaat en vele uitbereidingsmogelijkheden heeft.

Een goed lopende WooCommerce webshop op maat laten ontwikkelen, volledig in jouw huisstijl en waarmee je jouw producten of diensten kunt verkopen aan je klanten? Ook hiervoor ben je bij MediaMaus aan het juiste adres. Door onze samenwerking met WordPress WooCommerce webshop experts kunnen wij voor jou snelle, sterk beveiligde, up to date en zoekmachine geoptimaliseerde WordPress WooCommerce webshop ontwikkelen.

Een WordPress website of WooCommerce webshop die door MediaMaus wordt gerealiseerd is te allen tijde zoekmachine vriendelijk en helpt een klant om hoog te scoren binnen Google.
Mocht je al een WordPress website hebben dan kun je ook gebruik maken van deze SEO zoekmachine optimalisatie dienst die MediaMaus verricht samen met de verschillende partners. Wij bepalen samen met jou de beste zoektermen waar je op gevonden wilt worden of waar de doelgroep op zoekt. Vervolgens wordt de SEO zoekmachine optimalisatie toegepast binnen de content en de code van de WordPress website of WooCommerce webshop.

Bekijk onze expertises

Wij hebben skills in

100%
#82bbff
WordPress Webdevelopment

100%
#82bbff
Webdesign

100%
#82bbff
SEO Zoekmachine Optimalisatie

100%
#82bbff
Social Media Marketing

Een WordPress website of WooCommerce webshop die door MediaMaus wordt gerealiseerd is te allen tijde zoekmachine vriendelijk en helpt een klant om hoog te scoren binnen Google.
Naast de SEO zoekmachine optimalisatie dienst kan ik in samenwerking met enkele experts binnen mijn netwerk ook SEA zoekmachine adverteren aanbieden. Gezamenlijk bepalen de beste zoektermen waar je op gevonden wilt worden en wat je wilt besteden aan het zoekmachine adverteren. Vervolgens wordt er in samenspraak een aantal advertenties aangemaakt via Google Adwords en testen we wat het beste werkt voor jouw organisatie.

MediaMaus voorziet zijn klanten ook van social media advies, marketing, strategie en integratie binnen WordPress websites of WooCommerce webshops. Bij MediaMaus is het met behulp van de partners ook mogelijk om gebruik maken van onze ervaring met social media marketing, waardoor de online zichtbaarheid toeneemt. Door de samenwerking met een aantal social media experts kunnen wij advies geven over het toepassen van social media binnen de online marketing communicatie, wij maken voor jou een social media strategie en we integreren de social media kanalen binnen WordPress website & WooCommerce webshops. Je kan ook je een training volgen en daarna op een strategische manier zelf aan de slag met jouw social media marketing.

Hoe val je op met jouw WordPress website of WooCommerce webshop en jouw organisatie binnen de hedendaagse online marketing waarbij er veel concurrentie is van andere partijen? MediaMaus en de online marketing samenwerkingspartner, ik ga graag met jou in gesprek om een online marketing strategie op maat te realiseren. In samenwerking met verschillende experts wordt je voorzien van advies, schrijven wij samen met jou een online marketing strategie aan de hand van jouw wensen & doelstellingen en wij bepalen samen met jou welke online communicatie platformen & technieken het beste kunnen worden ingezet om jouw online aanwezigheid te vergroten.

Bij MediaMaus is het mogelijk om naast het afnemen van de verschillende producten ook gebruik te maken van de beheer & onderhoud dienst voor een bestaande of nieuwe WordPress website of WooCommerce webshop. Wil je volledig de focus kunnen houden op de inhoud van jouw WordPress platform?
Er zijn verschillende opties om ervoor te zorgen dat jouw WordPress website of WooCommerce webshop up to date blijft en dat hackers buiten de website worden gehouden. Bekijk de beheer & onderhoud dienst van MediaMaus en bepaal welke optie voor jou het beste is.

MediaMaus

WELKE PRIJZEN HANTEERT MEDIAMAUS VOOR DE VERSCHILLENDE DIENSTEN

Maurice De Busschere fotoAangezien het merendeel van die diensten & producten tailor made oplossingen zijn, handteer ik bij MediaMaus geen vaste tarieven voor uit te voeren werkzaamheden. De diensten worden ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en kunnen zo uitvoerig zijn als je zelf wilt. Tijdens onze contactmomenten zal ik de opties aanbieden waarna jij kan bepalen wat ik wel en niet moet realiseren. Vervolgens bekijk ik hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en kan ik de offerte opmaken. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het realiseren de gewenste diensten & producten. Na ons gesprek en het gesprek met de desbetreffende partner die ik inschakel kan ik wel een indicatie van de prijs geven, wanneer ik een beeld heb over de uit te voeren werkzaamheden en de specifieke wensen.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van de op maat gemaakte diensten & producten door MediaMaus? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Wil je meer informatie, trends, tips en tricks voor het verbeteren van jouw online zichtbaarheid ontvangen? Houd dan de blogpagina van MediaMaus in de gaten waar ik geregeld informatie zal verschaffen over de ontwikkelingen binnen de markt en jouw online zichtbaarheid.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw unieke pad richting online zichtbaarheid en de verbinding met jouw doelgroep. Hierin wil ik je graag adviseren en meedenken naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand met een analytische kijk op zaken en veel creativiteit?

Neem Contact Op!

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen MediaMaus en zijn opdrachtgevers kun je klikken op de volgende link: “Algemene voorwaarden”.