0616670516

MediaMaus WordPress Website Development

Door MediaMaus in Elst Gelderland

Jouw WordPress website laten maken

Ben je opzoek naar een partij die WordPress websites op maat ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en rekening houdt met het beschikbare budget? Wil je een verbetering of vernieuwing van jouw online communicatie en verbinding met je doelgroep? Een website die voor jou werkt, leads verzameld, contactaanvragen genereerd en meer conversie oplevert dan ooit te voren? Ben je opzoek naar een online marketing machine die strategisch wordt ontwikkeld en ingezet? Dan ben je bij MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” aan het juiste adres!

WAT HOUD DE WORDPRESS WEBSITE REALISATIE DIENST

VAN MEDIAMAUS IN?

Ik maak voor jou een professionele & unieke tailor made WordPress website die is gerealiseerd volgens bewezen technieken en de laatste standaarden. Bij MediaMaus ontwikkel, bouw en onderhoud ik professionele, unieke, succesvolle websites voor zowel particulieren als organisaties waarbij ik een scherpe prijs handteer.

Mede door de jarenlange ervaring met het WordPress CMS systeem en het ontwikkelen van online producten ben ik op de hoogte van de laatste trends, technieken en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie. Hierbij heb ik tevens ondersteuning van een uitgebreid netwerk die hun expertises inzetten ten behoeve van jouw online zichtbaarheid en hier graag over adviseren. Meer informatie over waarom ik kies voor het WordPress CMS systeem vindt je op de “Waarom MediaMaus” pagina.

“MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” het ontwikkelen van tailor made, unieke, creatieve en professionele webdesigns, WordPress websites en WooCommerce webshops met het toepassen van storytelling, usability, SEO zoekmachine optimalisatie, SEA zoekmachine adverteren, social media marketing, online marketing en de laatste digitale communicatie/realisatie technieken, waardoor ondernemers online zichtbaar worden en de verbinding vinden met hun doelgroep.”

“Jouw succes is mijn focus!”

Of je nu een eenvoudige WordPress website wilt laten maken of een meer gecompliceerde met vele functionaliteiten, of je het onderhoud van jouw WordPress website zelf wilt doen of wilt uitbesteden, MediaMaus ontwikkeld voor jou een WordPress website op maat en alles is mogelijk!
Voor meer informatie over de diensten van MediaMaus kun je de gelijknamige pagina bezoeken.
Bekijk de diensten en wat ik voor jou kan betekenen met betrekking tot het verbeteren van de online zichtbaarheid. Kies een product waarin je interesse heb, zet je wensen op papier en wacht niet langer om contact op te nemen met mij. Ik ga graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om advies te leveren, je vragen te beantwoorden en om een WordPress website te maken die volledig aan jouw wensen voldoet!

WordPress website specialist om de hoek

“MediaMaus is jouw WordPress website specialist om de hoek”

In de jaren dat ik actief ben heb ik al een aantal klanten met veel plezier van dienst mogen zijn met het verbeteren van hun online zichtbaarheid. Bekijk de portfolio pagina om de eindresultaten te bekijken en lees daar ook wat de ontwikkelde producten hun hebben opgeleverd. Tevens kun je een kijkje nemen bij de reviews om de ervaringen van mijn klanten te lezen met betrekking tot de samenwerking en welke bijdrage de ontwikkelde producten leveren bij de groei van hun bedrijf.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen MediaMaus en zijn opdrachtgevers kun je klikken op de volgende link: “Algemene voorwaarden”.

Wil je weten op welke manier ik voor jou aan de slag ga bij het ontwikkelen van een WordPress website op maat die voldoet aan al jouw wensen? Bekijk dan de werkwijze voor meer informatie!

WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE OP MAAT

LATEN ONTWIKKELEN DOOR MEDIAMAUS.

Unieke websites die zich onderscheiden van de concurrentie: MediaMaus realiseert in samenspraak met de klant WordPress websites die zich onderscheiden van de concurrentie en toegespitst zijn op jouw wensen en huisstijl. De focus ligt op de boodschap, de doelstellingen van de website en wat je aan de website bezoeker wilt meegeven. Deze boodschap wordt krachtig neergezet met ondersteuning van het webdesign.

Uitstekende kwaliteit: De WordPress websites van MediaMaus zijn ontwikkeld doormiddel van de nieuwste technieken, bevatten alle gewenste functionaliteiten, voldoen aan alle standaarden en spelen in op de laatste trends. Er zijn duizenden WordPress developers die de community voorzien van een kwalitatief hoogstaand CMS systeem dat wordt doorontwikkeld en vele uitbereidingsmogelijkheden heeft.
Voor ieder budget: Voor het ontwikkelen van de WordPress website worden jouw wensen op papier gezet en aan de hand daarvan wordt er een prijsopgave gemaakt, hierbij houd ik rekening met het beschikbare budget en lever ik een hoge kwaliteit website tegen een scherpe prijs. De WordPress website prijzen zijn zeer concurrerend.

Zoekmachine vriendelijk: Alle WordPress websites van MediaMaus worden zoekmachine vriendelijk gebouwd en gekoppeld aan verschillende Google diensten. Hier heb ik dan over diensten zoals Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Maps, Google Webmaster Tools, Google Shopping, Google Display netwerk, Google Plus, Google Adwords en Google Merchant Center. Aan het begin van de opdracht bepalen we waar je op gevonden wilt worden en waar de beoogde doelgroep op zoekt. Op basis van deze informatie maakt ik een zoektermen onderzoek waarin naar voren komt op basis van welke zoektermen jouw organisatie kan concurreren. De SEO zoekmachine optimalisatie wordt vervolgens toegepast binnen zowel de code als de website content. MediaMaus zorgt ervoor dat jouw website de aandacht krijgt die het verdient en wordt gevonden door jouw doelgroep!

Verbinding met de doelgroep: Op basis van jouw wensen ontwikkel ik creatieve, gebruiksvriendelijke en digitale tailor made producten die zorgen voor verbinding met jouw doelgroep. Ik help mijn klanten om zich vrij te kunnen bewegen over het internet en dat er reuring ontstaat binnen de markt. MediaMaus zorgt voor beweging binnen en buiten je organisatie.

Responsive WordPress websites: De WordPress websites van MediaMaus worden tailor made ontwikkeld voor aan de hand van jouw specifieke wensen en zien er niet alleen goed uit op de PC of laptop maar ook op de mobiele telefoon, IPad of welk apparaat dan ook. De WordPress websites zijn volledig responsive en schalen mee met ieder apparaat.

MediaMaus Een Brug Vormen

Online zichtbaar: MediaMaus zorgt ervoor dat je met de kop boven het maaiveld uitsteekt en opvalt tussen de concurrentie met een WordPress website op maat die in het oog sprint bij de doelgroep.
De samenwerking met mijn partners en de jarenlange ervaring met het ontwikkelen van digitale producten op maat stelt mij in staat om een brug te vormen tussen jouw wensen en de online wereld.

Social Media: Ben je aanwezig op Social Media? Dan wordt er standaard een koppeling gemaakt tussen jouw WordPress website en de verschillende social media kanalen waarop je actief bent. Ook als je nog niets doet met social media dan kan ik via de experts binnen mijn netwerk ook een social media strategie laten ontwikkelen en richten we de kanalen in voor de verbetering van jouw online zichtbaarheid.

Empathie: Door mijn empatisch vermogen en mijn creativiteit kan ik mij goed inleven in jouw doelgroep waardoor ik zorg voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep en jouw klanten worden persoonlijk aangesproken. WordPress websites van MediaMaus voorzien naast jouw behoeftes ook aan de behoefte van jouw klanten en bieden een oplossing voor de problemen of pijnpunten van jouw doelgroep.

Samenwerkingen: De samenwerking met de verschillende partners stelt mij in staat om een optimale service en kennis te bieden daar waar nodig op het gebied van WordPress webontwikkeling en online communicatie/zichtbaarheid. MediaMaus is de One Stop Shop ter bevordering van jouw online zichtbaarheid.

Toegankelijkheid: Ik stel jou in staat om na enige uitleg gebruik te maken van de ontwikkelde WordPress website, zodat jij je vrij kunt bewegen binnen deze digitale wereld en je (online) business zal groeien. Ik zal mij volledig focussen op de technische kant van de WordPress website zodat jij er geen omkijken naar hebt en je helemaal kunt richten op de content.

Techniek, snelheid & beveiliging: technisch sterk en volgens de laatste standaarden ontwikkeld, snelle websites die ook weer de ranking binnen zoekmachines beïnvloed en ervoor zorgt dat de website bezoeker niet afhaakt. De WordPress websites van MediaMaus zijn up to date en sterk beveiligd tegen hackers of andere mensen die kwaadwillend zijn. Hierbij is het wel wenselijk om ook een SSL certificaat toe te voegen aan jouw online platform voor een extra beveiligde verbinding.

Uitstekende service: Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent en de ontwikkelde producten functioneren zoals ze horen te functioneren. Ik ben te allen tijde bereikbaar voor vragen en andere zaken. De service houdt niet op wanneer de WordPress website klaar is, deze service loopt ook door in de jaren na de ontwikkeling.

Korte lijnen in de communicatie: Aangezien ik een eenmanszaak bent die samenwerkt met professionals die over verschillende expertises beschikken, zijn de lijnen in de communicatie kort. Bij ieder project ben ik het eerste aanspreekpunt en ik zet de partners in die het beste aan jouw verwachtingen kunnen voldoen.

Transparantie: Naast de korte lijnen is er ook transparantie in zowel de communicatie als de ontwikkeling van de WordPress website. Alles wordt in samenspraak ontwikkeld en er wordt om akkoord gevraagd bij grote wijzigingen. Ik handteer een open en eerlijke communicatie, what you see is what you get en er zijn geen verassingen achteraf of kleine lettertjes binnen de projectafspraken. Zelf houd ik hier ook niet van dus waarom zou ik het bij een ander wel doen?

Vele uitbreidingsmogelijkheden: De producten van MediaMaus zijn te allen tijde uit te breiden met nieuwe functionaliteiten waarbij we er wel voor zorgen dat de functionaliteiten niet de aandacht onttrekken van de inhoud. Geregeld wordt de website geëvalueerd en kijken we waar er nog verbetering mogelijk is. De WordPress websites van MediaMaus zijn zeer flexibel en gebruiksvriendelijk.

Conversie: De WordPress websites van MediaMaus zorgen voor meer conversie en dat de bezoekersaantallen van de website zullen stijgen. Ik heb al een aantal klanten met succes mogen helpen en ze hebben het drukker dan ooit te voren door de contactaanvragen/opdrachten die ze ontvangen via de vernieuwde online communicatie.

Nog even een kleine melding: Om de beveiliging van jouw online platform te optimaliseren is het aan te raden om een SSL certificaat toe te voegen aan het hostingpakket. Deze kan ik via mijn partners goedkoop aanbieden en zorgt voor een extra slot op de deur tegen hackers.

WELKE TARIEVEN WORDEN GEHANTEERD

Voor de WORDPRESS WEBSITE REALISATIE DIENST VAN MEDIAMAUS?

Maurice De Busschere fotoVoor het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website op maat zijn er geen vaste tarieven. De website wordt ontwikkeld aan de hand van jouw wensen, vervolgens bekijk ik hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en kan ik de offerte opmaken. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het realiseren van specifieke functionaliteiten. Na ons gesprek kan ik wel een indicatie van de prijs geven wanneer ik een beeld heb over de uit te voeren werkzaamheden, jouw wensen en doelstellingen.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van een op maat gemaakte WordPress website door MediaMaus? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw unieke WordPress website te praten en om je hierin te adviseren.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand met een breed netwerk van partners die een totaalpakket aan WordPress webontwikkeling diensten kan aanbieden?

Neem Contact Op!