0616670516

MediaMaus Februari Update 2017

Op 14 maart 2017

MediaMaus Februari Update 2017

Dit is de tweede blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik je informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevlogen en er is in die tijd veel gebeurd, kortom dit is de MediaMaus februari update en ik wens je veel leesplezier!

De goede start van 2017 zet zich ook deze maand weer door en ik voel dat ik groei als persoon, als ondernemer en dat MediaMaus in de lift zit. Dit geeft uiteraard een heerlijk gevoel en ik vertel graag over wat de afgelopen maand allemaal is gebeurd. Dit jaar staat voor mij in het teken van groei, vrijheid, onafhankelijkheid, automatiseren en de volgende stap maken in zowel mijn zakelijke leven als mijn privéleven.

1.0 DGOC Online Consultancy – DGOC Websites

Logo DGOC websites
Samen met Marc de Groot en Patrick Heijmans van DGOC zijn wij samen een nieuw concept aan het uitrollen, genaamd DGOC websites.

Met DGOC websites willen wij klanten de mogelijkheid bieden om voor €100,00 per maand, volledig ontzorgd te worden rondom de online zichtbaarheid. Klanten krijgen bij de DGOC websites dienst onder andere een betrouwbare en snelle hosting, een beveiligde website via een SSL certificaat, een WordPress website op maat, SEO zoekmachine optimalisatie, Online Marketing ondersteuning en 1 uur per maand support voor de zowel de online marketing als de website. Het mooie van dit concept voor de klanten is dat de dienst maandelijks opzegbaar is.

Momenteel zijn wij al met 5 geïnteresseerde klanten aan de slag die wij als beta groep zien, op basis van de ervaring met het uitrollen van het concept, schaven wij stap voor stap alles bij. Hierdoor ontstaat er een structurele ontwikkeling in zowel de samenwerking tussen DGOC, MediaMaus en de klanten als de ontwikkeling van de nieuwe online platformen. Wij hebben voor ogen om dit jaar 30 klanten te bedienen met dit deze nieuwe aanpak.

Door dit concept ontstaat er ook een passieve inkomstenbron voor het maandelijkse onderhoud wat ik uitvoer. Dit draagt ook weer bij mijn zowel mijn zakelijke groei als mijn persoonlijke groei. Binnen afzienbare tijd, wanneer het product DGOC websites blijft groeien kan ik dan ook de volgende stap in mijn leven financieel ondersteunen.

De komende maanden zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkeling van deze nieuwe dienst. In ieder geval ben ik zeer enthousiast over het concept en ben ik ervan overtuigd dat deze aanpak zal slagen. Stay tuned!

2.0 Gerealiseerde werkzaamheden

Opzet van DGOC websites: In de voorgaande tekst heb ik uitgebreid beschreven dat ik samen met DGOC druk aan de slag ben geweest met het opzetten van het DGOC websites product. Naast de onderstaande werkzaamheden zijn wij actief aan de slag gegaan om een sterk concept neer te zetten.

De EquiNL website: De productie van de nieuwe WordPress website op maat van EquiNL, loopt momenteel ook nog. De gewenste functionaliteiten zijn geïnstalleerd, de huisstijl is doorgevoerd en de website is volledig responsive. Momenteel moet de website nog worden gevuld voordat deze naar de liveomgeving kan worden verhuisd. Het is dus even wachten op de content. Na het vullen van de website volgt de verhuizing, wordt het SSL certificaat geïnstalleerd, optimaliseer ik de website voor de zoekmachines, plaatsen wij de puntjes op de i en wordt de website opgeleverd na de laatste feedback ronde.

Happy Swim logo
Het verbeteren van de Happy Swim website: De visuele aanpassingen en de installatie van enkele nieuwe functionaliteiten voor de website van Happy Swim zijn doorgevoerd. Er zijn nog een aantal aanpassingen die in de planning staan maar daar hebben wij t.z.t. nog contact over tijdens de laatste feedback ronde. Voor nu is het belangrijkste om de website te voorzien van nieuwe content, daarna volgt de verdere optimalisatie voor de zoekmachine en om een beveiligde verbinding tot stand te brengen wordt er een SSL certificaat geïnstalleerd.

DGOC website werkzaamheden: Naast de ontwikkeling van de DGOC websites dienst heb ik nog enkele website aanpassingen verricht aan DGOC website zelf en heb ik namens DGOC mogen meewerken aan het doorvoeren van enkele verbeteringen voor The Happy Financial website.

Momenteel bezig met… & Opdrachten die eraan komen

 1. De voorbereidingen zijn in volle gang voor de aankomende: The Ambassador House VoorjaarsProoferij. Bert Arons heeft een uitnodigende blog geschreven voor op de website, deze heb ik verder geoptimaliseerd voor de zoekmachine en ik heb het event aangemaakt op de website. Binnenkort hebben wij met zijn allen nog een Skypegesprek om invulling te geven aan dit evenement dat op 10 april 2017 plaatsvindt.
 2. Deze maand ben ik voor het eerst naar een masseur geweest en dit kan ik iedereen aanraden. Tijdens de massage raakte ik in gesprek met Wendy Loos en kwam er ter sprake dat Wendy Loos momenteel bezig was met het zoeken naar de beste partij om een website op maat te laten ontwikkelingen. Daarnaast moet er ook een nieuwe huisstijl komen voor Sport en Massage. Vervolgens hebben wij een prettig intakegesprek gehad waarbij alle wensen op papier zijn gezet en heb ik de offerte geschreven. Nu hoop ik natuurlijk dat ik binnenkort mag starten met de realisatie van dit uitdagende project.
 3. Voor een bestaande klant van mij Rob Busch mag ik binnenkort de website gaan vernieuwen van Busch Trading Company. Eerder heb ik al met veel plezier gewerkt aan de WordPress website van Het Kozijnenhuys en de WooCommerce webshop van de Sierlijsten Specialist. Rob Busch is een zeer prettige klant die mij graag aanbeveelt bij andere mensen/bedrijven die een WordPress website op maat willen hebben. Hier ben ik hem uiteraard dankbaar voor.
 4. Zoals jullie in de vorige blog al hebben kunnen lezen, heb ik een prettig gesprek gehad met Dhr. Wieser van Taalchecken & Bureau van Baaren. In ruil voor het verbeteren van zijn online platformen, de online zichtbaarheid van Herman Wieser en het onderbrengen van de online platformen, gaat Herman Wieser aan de slag met het concreet maken van de teksten op mijn website. Herman Wieser is momenteel bezig met verzamelen van de technische gegevens. Wanneer ik deze binnen heb, kunnen wij doorpakken en elkaar gaan helpen.
 5. Via Maurice van Bokhoven waarmee ik samenwerk binnen The Ambassador House mag ik mogelijk de website verbeteren van Oldenburg & Bonsel Associates. Maurice van Bokhoven heeft mij aanbevolen als WordPress website expert en hopelijk mag ik met deze aansprekende partij om tafel om de wensen op papier te zetten t.b.v. de realisatie van een WordPress website op maat.
 6. Zoals in de voorgaande blog te lezen was, ben ik in contact gekomen met Edwin van Verseveld voor het verbeteren van vanverseveldhoveniers.nl. Wij hebben met elkaar gebeld en wanneer Edwin van Verseveld de website wilt aanpassen dan laat hij mij dat weten. Voor nu staat dit project on hold.
 7. Ook heb ik een offerte mogen maken voor de realisatie van een WordPress website op maat voor Fit & Fysio Oosterbeek. Helaas gaat deze opdracht (voor nu) niet door. Matth Ebing heeft via de partij die zijn online administratie regelt een optie gekregen om een gratis website te maken. Hier kan ik niet mee concurreren en mocht de optie toch niet het gewenste resultaat opleveren dan neemt Matth Ebing contact op met mij. Gezien het prettige contact wilt Matth Ebing wel de optie verkennen voor het toepassen van social media binnen de online marketing communicatie.
 8. Gezien de groei van MediaMaus en het samenwerkingsverband met DGOC, is mijn tijd zeer beperkt aan het worden. In het verleden had ik een aantal websites in mijn beheer en toen was het geen probleem om backups te maken, updates uit te voeren en om de zoekmachine optimalisatie te onderhouden van mijn klanten. Momenteel wordt mijn portfolio steeds groter en kan ik dit niet meer gratis doen. Het kost mij namelijk 2 dagen om de websites te beheren. Binnen afzienbare tijd ga ik aan de slag met het opstellen van onderhoudscontracten voor mijn bestaande klanten en krijg zij de keuze om zelf het beheer uit te voeren of om dit te laten doen door mij voor een vast bedrag per maand. Meer informatie volgt nog.

4.0 Online Masterclass: Your Roadmap To Success and Happiness

Michael Pilarczyk logo
In de januari update van MediaMaus heb ik het uitgebreid gehad over de online masterclass: Your Roadmap to Success and Happiness. Hier ben ik nog iedere dag mee bezig ten behoeve van mijn persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van mijn mindset en het behalen van mijn dromen & doelen.

Momenteel blijf ik alleen even hangen op het punt in de cursus waar ik een uitgebreid onderzoek moet uitvoeren en een strategisch plan moet opstellen, dat gaat over hoe ik stapsgewijs mijn doelen ga behalen en mijn dromen ga waarmaken.

Echter door de drukte in zowel mijn privéleven als mijn zakelijke leven, staat de verder ontwikkeling van de plannen even op een laag pitje. Ik blijf er mee bezig alleen niet zo actief als de afgelopen weken.

5.0 Overige zaken en Privé

Op 5 februari ben ik weer een jaartje ouder geworden en dit heb ik met een aantal vrienden gevierd op een feest in de omgeving. Volgend jaar wordt ik 30 en dan zal ik mijn verjaardag groots vieren. Ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties.

Carnaval 2017 was ook weer een geslaagd feest in Huissen. Ieder jaar is het weer een op en top feestje met de vriendengroep. Het was niet altijd even lekker weer en ik heb er een lichte verkoudheid aan overgehouden maar dat mocht de pret niet drukken. Volgend jaar gaan wij eens kijken in Brabant of Duitsland.

Hailey Loena Bouwmeister
In de voorgaande blog heb ik het al even gehad over het heugelijke feit dat mijn zusje zwanger was en dat ze begin maart zou bevallen. Alleen ik kan jullie als zeer trotse oom mededelen dat mijn zusje tijdens de maandag van de carnaval (27-02-2017) is bevallen van een kerngezonde dochter genaamd Hailey Loena Bouwmeister. De bevalling liep voorspoedig, moeder en dochter maken het goed en het is echt een prachtige kleine meid. Ook hier wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties.

Ook had ik het al even kort gehad over het feit dat ik weer ben begonnen met voetbal. Ik zit nu bij Elistha 3 in Elst. Het is heerlijk om weer te voetballen en ik ben met open armen ontvangen binnen het team, hier ben ik iedereen zeer dankbaar voor. Tevens is het leuk om weer oude bekenden tegen te komen waar ik vroeger contact mee heb gehad binnen de club of waar ik mee heb gespeeld. Doordat ik 9 jaar niet heb gespeeld, gelijk fanatiek mee wil doen en dat ik een zittend beroep heb, heb ik helaas direct een kleine spierscheuring opgelopen in mijn bovenbeen. Het is even doorbijten, de tijd nemen om alles te laten herstellen en kalm aan doen bij trainingen, maar daar kom ik ook wel weer overheen.

Tot slot ben ik ook nog bezig met het schilderen van een wandtekening voor op de kamer van Hailey. Ik dacht dat ik hier nog even tijd voor had maar ineens was ze er al. Ik werk er rustig aan verder wanneer ik even tijd heb en het resultaat tot nu toe mag er wezen. Op het moment dat de schilderijen af zijn ga ik verder met het ontwikkelen van mijn tekentalent in combinatie met programma’s zoals Illustrator & Indesign. Tegen die tijd zal ik ook actief verder gaan met de Online Masterclass: Your Roadmap To Success and Happiness.

Bedankt voor het lezen van deze MediaMaus februari update!
Zoals jullie hebben kunnen lezen in deze blog, kan ik zeggen dat de goede start van 2017 zich lekker doorzet. Natuurlijk ben ik super trots op mijn lieve nichtje Hailey en zal ik altijd voor haar klaar staan. Zowel op zakelijk gebied als op privé gebied gaat het goed en voel ik dat alles in de lift zit. Ik heb een duidelijke toekomstvisie, een fijne samenwerking met alle medewerkers van DGOC, ik krijg veel vertrouwen van de mensen om mij heen en mede door de verandering van mijn mindset, zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet.

Gerelateerde Berichten

 • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
 • 2017, Bert Arons, Bureau van Baaren, Busch Trading Company, Carnaval, DGOC, DGOC websites, Edwin van Verseveld, Elistha, EquiNL, februari update, Fit & Fysio Oosterbeek, Hailey Loena Bouwmeister, Happy Swim, Herman Wieser, Het Kozijnenhuys, Hosting, Matth Ebing, Maurice van Bokhoven, MediaMaus update, Michael Plarczyk, mindset, Oldenburg & Bonsel Associates, online marketing, Online Masterclass, ontzorgd, persoonlijke groei, privé, Rob Busch, seo zoekmachine optimalisatie, Sierlijsten Specialist, Sport en Massage, SSL, Taalchecken, tekentalent, The Ambassador House, The Happy Financial, vanverseveldhoveniers, verjaardag, VoorjaarsProoferij, WordPress website, zakelijk, zakelijke groei

  0 Comments

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *