0616670516

MediaMaus Januari Update 2017

Op 10 februari 2017

MediaMaus Januari Update 2017

Dit is de eerste blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik jullie informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevolgen en er is in die tijd veel gebeurt, kortom dit is de MediaMaus januari update en ik wens je veel leesplezier!

Het afgelopen jaar was vrij rustig jaar op zakelijk gebied, weinig opdrachten en ik ben voornamelijk opzoek gegaan naar mijzelf. Ik heb veel gewerkt aan mijn nieuwe website, aan mijzelf en hoe ik MediaMaus kan laten groeien naar het volgende level. Hierdoor ben ik tot nieuwe inzichten gekomen, heb ik een krachtige propositie opgesteld, weet ik nu goed wat mijn talenten zijn, wat ik wel/niet leuk vind om te doen, ik heb doelen/dromen opgesteld en een strategie bepaald voor 2017. Ik kan niets anders zeggen dat 2017 zeer goed begonnen is en dat ik nu al de vruchten pluk van de dingen die ik in het afgelopen jaar heb gerealiseerd. Dat geeft een heerlijk gevoel.

De bewustwording is alleen nog maar groter geworden aan het begin van dit jaar en daar kom ik verderop in deze blog even op terug. Ondanks dat het niet een fantastisch 2016 is geweest voor MediaMaus, heb ik wel doorgezet, ben ik tot inzichten gekomen die in mijn ogen ook veel waard zijn en heb ik een helder beeld van de richting die ik op wil. Het veranderen van mijn mindset heeft hier veel mee te maken maar daar vertel ik aan het einde van de blog meer over.

1.0 Samenwerkingsverbanden

In de afgelopen jaren heb ik al een zeer waardevol netwerk opgebouwd. Deze mensen staan over het algemeen voor mij klaar wanneer ik ze om hulp vraag. Het netwerk denkt graag met mij mee om MediaMaus en mijzelf naar het volgende level te helpen. Het is heel fijn om een klankbord te hebben en de sociale controle met betrekking tot het behalen van mijn doelen. Ook ben ik zeer dankbaar voor het feit dat zowel mijn netwerk als mijn bestaande klanten mij graag aanbevelen bij andere.
Aangezien ik nu een duidelijk beeld heb van wat ik wel/niet wil doen, met wie ik wil samenwerken en hoe ik samen met mijn partners kan groeien.

1.1 Skyberate Internet Services

Skyberate Internet Services
In 2016 ben ik reseller geworden voor Skyberate Internet Services en kan ik mijn klanten nu snelle, sterk beveiligde en scherp geprijsde hosting aanbieden.

Skyberate Internet Services is sinds 2003 actief in de hostingmarkt. Sindsdien zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in de hostingbranche en bedienen wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften. Ons team van 11 mensen staat dagelijks voor je klaar om je de service te geven die je mag verwachten van een hostingprovider met service hoog in het vaandel.

Voordat ik reseller werd heb ik eerst face to face contact gehad met Thijs Hulshof. Tijdens dit gesprek hebben we besproken wat Skyberate te bieden heeft en wat er wordt verwacht van een reseller. De afspraak is nu dat ik mijn klanten de hosting van Skyberate aanbiedt en mochten er WordPress gerelateerde opdrachten binnenkomen bij Skyberate dan zullen ze met mij contact opnemen.

1.2 DGOC Online Consultancy

dgoc logo
Aan het einde van 2016 in contact gekomen met Marc de Groot van DGOC.nl via Patrick Heijmans. Patrick Heijmans kende ik al vanuit mijn netwerk en we hebben eerder samen een WordPress webshop mogen realiseren voor de Sierlijsten Specialist. Tevens had ik voor DGOC een website verhuist, waarnaar Marc De Groot met mij contact opnam. Normaal gesproken hoefde ze bij DGOC nooit websites te maken maar nu ineens wel. Het doet mij goed om te horen dat ze mij vertrouwen met de realisatie van de opdrachten.

MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing. Zet de expertise van DGOC in voor meer online succes. Online Marketing, waaronder SEA/SEO, Affiliate Marketing, Database/E-mail marketing en Social Media Marketing.

DGOC is een online marketing bureau die klaar staat voor hun klanten. Ze bedienen hun klanten op maat en zijn zowel concreet als transparant in de communicatie. Begin januari heb ik een zeer prettig gesprek met Marc de Groot gehad om kennis te maken.

Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we besproken hoe Marc de samenwerking voor zich ziet en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. DGOC werkt samen met verschillende experts binnen de digitale wereld. Wanneer DGOC in de toekomst WordPress gerelateerde projecten heeft, dan nemen ze contact op met mij en op het moment dat ik een klant heb die een uitgebreid online marketingtraject wilt laten ontwikkelen, dan laat ik het weten aan DGOC. Ik ben dan ook direct reseller geworden voor de online marketingdiensten van DGOC. Ik geloof in de kracht van DGOC en de werkwijze. Hopelijk mogen we nog jaren samenwerken en gebruik maken van elkaars expertises.

Ook spraken we over persoonlijke ontwikkeling en heeft Marc de Groot mij gewezen op de cursus van Michael Pilarczyk “Your Roadmap to Success and Happiness” die ik nu aan het volgen ben. Van Marc de Groot kreeg ik een kortingscode en ik dacht, hier heb ik voor de rest van mijn leven wat aan, niet twijfelen en gewoon doen, ik heb deze kans dus met beide handen aangepakt en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Later in deze blog volgt meer informatie over de Roadmap.

1.3 Copy & Send

copy & send logo
Via een vriend van mij, Mike Hendriks ben ik op zijn verjaardag in contact gekomen met 2 zeer gepassioneerde ondernemers genaamd Robin van Zadelhof en Phyllis Leijser. In Elst Gelderland hebben ze een eigen bedrijf genaamd Copy & Send. De plek voor al jouw drukwerk met tevens een uitstekende pakketservice!

Waar laat ik het geboortekaartje drukken? Mailing, flyer of folder? Of een scriptie uitprinten, en meteen laten inbinden? Steek je licht maar eens op bij Copy & Send. Dit jonge bedrijf van Phyllis Leijser en Robin van Zadelhoff verzorgt de opdracht tot in de puntjes. Moet het printwerk dezelfde dag ook nog worden verzonden, dan kan dat bij de pakketservice van Copy & Send.

In het begin van 2017 ben ik op bezoek gegaan bij Copy & Send om verder kennis te maken met Robin & Phyllis en om een beeld te krijgen van wat Copy & Send allemaal doet. Tevens heb ik een rondleiding gekregen binnen Copy & Send. Tijdens deze kennismaking heb ik onder het genot van een kopje koffie gekeken een uitgebreide uitleg gekregen van Robin over hoe de pakketservice dienst werkt, welke producten Copy & Send allemaal drukt en wat ze graag anders zouden willen zien met betrekking tot de software voor de verschillende diensten. Ik ga aan de slag om te kijken hoe ik Robin & Phyllis kan helpen met de gewenste software en in de toekomst laat ik mijn drukwerk door Copy & Send realiseren. Ook zal ik mensen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Copy & Send. Mochten er aanpassingen nodig zijn aan de website van Copy & Send dan sta ik voor ze klaar. Uiteraard zullen Robin & Phyllis mij aanbevelen bij mensen die een WordPress website of WooCommerce webshop willen laten realiseren. Hopelijk gaan we een mooie samenwerking tegemoet en kunnen beide bedrijven nog meer succes vergaren.

2.0 Gerealiseerde werkzaamheden

Ik ben zeer dankbaar voor mijn netwerk, mijn bestaande klanten en de samenwerkingspartners die mij hebben aanbevelen bij mensen die een WordPress website of WooCommerce webshop op maat willen hebben. Uiteraard ga ik graag in gesprek met mensen die een dergelijk project willen laten ontwikkelen. Vooral de samenwerking met DGOC heeft direct zijn vruchten afgeworpen. Ik heb al een aantal “kleine” klusjes uit mogen voeren, wat heeft geresulteerd in 2 “grote” opdrachten voor het realiseren van 2 websites.

 1. De opdracht die ervoor heeft gezorgd dat ik in contact kwam met Marc de Groot via Patrick Heijmans. Het verhuizen van de website van delichtstad.nl;
 2. Binnen de DGOC website heb ik enkele visuele aanpassingen gemaakt en een aantal functionaliteiten gerealiseerd zoals de klantcases;
 3. Voor DJ-DutchJeans heb ik een webdesign gerealiseerd en enkele visuele aanpassingen gedaan aan de website;
 4. De website van Koosdorssers.nl en van Natuurgeneeskundevenlo.nl heb ik visueel aangepast;
 5. Voor een bestaande klant van mij Roel Huisintveld heb ik een e-mail handtekening gerealiseerd;
 6. Namens DGOC mocht ik de hele WordPress website op maat ontwikkelen voor Praktijk Shine;

Momenteel bezig met… & Opdrachten die eraan komen

 1. Via DGOC ben ik in contact gekomen met Viola Belksma en ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van de website voor EquiNL. Wederom ben ik dankbaar voor deze kans en tot nu toe moet ik zeggen dat de samenwerking zeer prettig verloopt, alle betrokken partijen zijn enthousiast over de ontwikkeling van de WordPress website en het wordt een uniek platform, stay tuned!
 2. Voor een bestaande klant van mij Happy Swim mag ik de website gaan vernieuwen en herstructureren, momenteel ben ik er nog mee bezig maar het schiet al op met het doorvoeren van de aanpassingen.
 3. Via een oud klasgenoot van mij Ricardo Bouwmeister van Ri-Athletic, waar ik nog geregeld contact mee heb, ben ik in contact gekomen met Matth Ebing van Fit & Fysio Oosterbeek. Afgelopen maand hebben we een prettig intakegesprek gehad waarbij ik alle wensen op papier heb gezet. Vervolgens heb ik een offerte op maat heb geschreven en met gepaste trots mag ik zeggen dat ik de nieuwe WordPress website mag gaan realiseren. Hierbij wil ik Ricardo Bouwmeister nogmaals bedanken voor de aanbeveling bij Matth Ebing.
 4. Via Joost Brunekreeft ben ik in contact gekomen met Edwin van Verseveld. Joost heeft in het verleden de website ontwikkeld van vanverseveldhoveniers.nl alleen is Joost gestopt met zijn bedrijf en heb ik een aantal klanten van hem in mijn beheer gekregen. Natuurlijk ben ik hem zeer dankbaar hiervoor en binnenkort ga ik in gesprek met Edwin van Verseveld ten behoeve van het vernieuwen van vanverseveldhoveniers.nl hopelijk mag ik Edwin van Verseveld hierbij helpen.
 5. Voor Rob Busch heb ik al een WordPress website op maat mogen realiseren genaamd Het Kozijnenhuys en een WooCommerce webshop op maat de Sierlijsten Specialist. Nu is het ook zaak om de verouderde website van Busch Trading Company in een nieuw jasje te steken en hier gaan we binnenkort samen mee aan de slag.
 6. Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik kennisgemaakt met Herman Wieser van o.a. Taalchecken & Bureau van Baaren. Recent hebben we heerlijk geluncht in het zonnige Elst en gepraat over wat wij voor elkaar kunnen beteken. De resultaten uit dit gesprek zijn dat ik Herman ga ondersteunen bij alles omtrent de groei van de online zichtbaarheid, de groei van de verschillende websites en de hosting van de platformen. In ruil daarvoor gaat Hermen mij ondersteunen bij het concreet maken van de teksten op mijn website. Kortom we gaan een zeer prettige, waardevolle en vruchtbare samenwerking tegemoet. De ene hand wast de andere.

4.0 Online Masterclass: Your Roadmap To Success and Happiness

Michael Pilarczyk logo
Eerder in deze blog had ik het al over de cursus van Michael Pilarczyk “Your Roadmap to Success and Happiness” waar ik op gewezen ben door Marc de Groot van DGOC en Aleksandr Stommels.

Even in het kort: Aleksandr Stommels heb ik leren kennen op een Prooferij event van The Ambassador House en we hebben later een afspraak gemaakt bij Jimmy’s in Nijmegen om verder kennis te maken. Het is een intelligente ondernemer die zich inzet voor jongerenrechten (voornamelijk in Europa) en is zeer geïnteresseerd in de politiek. Als doel heeft hij om beleidsadviseur te worden en om te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft binnen de arbeidsmarkt. Ook staat hij direct voor je klaar met gericht advies en weet hij je in contact te brengen met de juiste mensen. Het is een echte verbinder, een mensen mens, die zeer leergierig is, vele evenementen bezoekt, zichzelf op de kaart zet, kansen pakt en ook zo in gesprek gaat of contact opneemt met succesvolle ondernemers/mensen.

De online masterclass: Your Roadmap To Success and Happiness staat geheel in het teken van mindset verandering, het doorbreken van denkpatronen, doelgericht werken aan het waarmaken van je dromen, je gaat diep in jezelf kijken waarom je de dingen doet die je doet en waarom je de resultaten behaald die je behaald. Daarnaast ga je werken aan zowel je fysieke als mentale gezondheid, leer je positief in het leven te staan en om te gaan met negativiteit. De titel van de eerste les zegt alles: Design your own life! Je wordt bewust van jezelf, je talenten, je kennis, je belemmerende overtuigingen, hoe je omgaat met emoties en hoe je daarnaar handelt op basis van je overtuigingen. Elke keuze die je maakt bepaald de koers van je leven, verander je gedachten en je leven zal veranderen. Uiteindelijk leidt de cursus tot een plan om mijn mooiste leven te leven.

Marc de Groot van DGOC heeft zelf al fantastische resultaten geboekt nadat hij deze cursus heeft gevolgd. Toen ik werd gewezen op deze cursus, ben ik mij erin gaan verdiepen, ik zag de resultaten die andere mensen hadden behaald en ik twijfelde nog of ik mee zou doen maar ik kon deze kans simpelweg niet laten lopen.

Het is een leerschool waar je je hele leven profijt van zult hebben en door het toepassen van de dingen die ik leer in de cursus, merk ik al dat mijn leven veranderd in positieve zin en ik kan ook iedereen aanraden om hier aan mee te doen. Je wordt de beste versie van jezelf. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar waar ik na 10 weken sta aan het einde van de masterclass: Your Roadmap To Success and Happiness.

5.0 Overige zaken en Privé

Zoals je misschien wel weet, ben ik een ambassadeur bij The Ambassador House en hebben we aan de hand van de Energiemeting van Bert Arons een methode ontwikkeld genaamd Performance Proof & Performance Practice. Geregeld houden we Prooferijen waar ondernemers worden uitgenodigd voor een workshop om ze zo aan kennis te laten maken met ons concept. Enkele partijen zijn geïnteresseerd in onze methode en dit jaar gaan we stappen zetten om The Ambassador House verder op de kaart te zetten.

Zoals in de bovenstaande teksten te lezen valt, ben ik druk bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn ontwikkeling als ondernemer en ik ben bezig met de groei van MediaMaus. Dit jaar wordt het meest succesvolle jaar ooit en ik ga ervoor zorgen dat mensen als eerste aan mij & MediaMaus denken wanneer ze online zichtbaar willen worden of een online platform willen laten realiseren.

Naast alle zakelijke ontwikkelingen, ben ik op privé gebied bezig met de ontwikkeling van een succesvolle mindset voor een gelukkig leven, ik ben aan het werk met een realiseren van een gezonde lifestyle, het vergroten van mijn comfortzone, mijn zelfvertrouwen, mijn vrijheid, en ik ben mij steeds meer bewust van mijzelf. Hierdoor kom ik in mijn kracht te staan en kan ik de hele wereld aan. Mede door de bovenstaande punten ben ik weer begonnen met voetbal, aangezien ik het jaren heb gedaan en ik het beoefenen van deze teamsport erg heb gemist. Plus het is ook nog goed voor mijn gezondheid.

Het allermooiste privé gerelateerde nieuws dat ik met jullie wil delen is dat mijn zusje zwanger is en dat ik begin maart voor het eerst oom wordt van een meisje. Ik kan niet wachten tot ze er is en de voorbereidingen voor haar komst zijn in volle gang. De zwangerschap verloopt voorspoedig en het is dus nog even wachten tot de grote dag.

Bedankt voor het lezen van deze MediaMaus januari update!
Ik kan met recht zeggen dat het jaar niet beter had kunnen beginnen voor zowel mijzelf als voor MediaMaus. Hopelijk staan er nog veel mooie dingen te gebeuren in 2017 en worden al mijn dromen werkelijkheid. Wellicht spreek ik je binnenkort en gaan we samen aan de slag om jouw online zichtbaarheid te verbeteren!

Gerelateerde Berichten

 • Door Maurice De Busschere  1 Reacties   
 • Aleksandr Stommels, Angela Eikhout, Bureau van Baaren, Busch Trading Company, Copy & Send, De Sierlijsten Specialist, delichtstad.nl, Design your own life, DGOC, dj-dutchjeans.nl, Edwin van Verseveld, Elst, EquiNL, Fit & Fysio Oosterbeek, Gelderland, Happy Swim, Herman Wieser, Het Kozijnenhuys, Joost Brunekreeft, koosdorssers.nl, Marc de Groot, Matth Ebing, MediaMaus update, Michael Pilarczyk, Mike Hendriks, mindset, natuurgeneeskundevenlo.nl, online zichtbaar, Performance Practice, Performance Proof, persoonlijke ontwikkeling, Phyllis Leijser, praktijk shine, Prooferij, Ri-Athletic, Ricardo Bouwmeister, Rob Busch, Robin van Zadelhof, Roel Huisintveld, Samenwerking, SEA, seo, Skyberate, Taalchecken, The Ambassador House, vanverseveldhoveniers.nl, Viola Belksma, WooCommerce webshop, WordPress website, your roadmap to success and happiness

  1 Comments

  Posted by Jeanine on
  • feb 10 2017
  Beantwoorden  
  Super blij en trots om je persoonlijke ontwikkelingen te zien en van dichtbij mee te mogen maken ! Ga zo door !

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *