0616670516

MediaMaus oktober update – deel 2

Op 25 oktober 2013

MediaMaus oktober update – deel 2

Nabije toekomstplannen van MediaMaus

In de komende weken zal ik de onderstaande onderdelen van MediaMaus verder uitwerken en ga ik een aantal acties ondernemen om de organisatie te laten groeien. Mocht je nog tips, aanwijzingen of vragen hebben dan kun je contact opnemen via de “Contact” pagina of onderaan de pagina een reactie geven op dit bericht.

SEO zoekmachine optimalisatie

De verbeteringen aan de SEO van MediaMaus zijn nog niet compleet doorgevoerd. Aankomende week zal ik dan ook verder gaan hiermee door op de achtergrond van de website aanpassingen te doen op het gebied van tags en data.

Er zal aandacht worden besteed aan het gebruik van links in de tekst, op social media en op websites van andere organisaties. Tevens zal ik voor de website enkele landingpages maken waar veel relevante zoekwoorden instaan ten behoeve van de online zichtbaarheid, met interessante informatie en verwijzingen naar onder andere de diensten van MediaMaus.

Wanneer alle wijzigingen zijn doorgevoerd worden de sitemaps e.d. geüpload, worden de Google Webmaster Tools afgesteld en zal er in beeld worden gebracht waar er nog aanpassingen nodig zijn in Google Analytics.
Dit SEO proces zal ik tevens in de gaten houden zodat ik te allen tijde op de juiste zoekwoorden wordt gevonden die relevant zijn voor de doelgroep.

SEA en acquisitie

Aankomende week zal de SEA campagne van start gaan onder leiding van de DTG. De resultaten zijn online te monitoren via Google Adwords en nu hoop ik dat daar potentiële klanten uit voortkomen. Na elke maand zal ik evalueren wat de SEA campagne heeft opgebracht voor MediaMaus. Naast de SEA campagne zal ik ook starten met de telefonische acquisitie.

Overige werkzaamheden en actiepunten

Chelsea Bosters van Marketingmed zal ik voorzien van SEO tips voor de SEO tipgids van 2013. Tevens zal ik blijven bloggen over SEO, dit zorgt voor meer naamsbekendheid, ik kan mij verder specialiseren en nieuwe informatie over SEO ontdekken waarna ik mijn ervaringen op papier kan zetten om met andere ondernemers te delen.

Een belangrijke actie die ik zal ondernemen is het schrijven van een Social media strategie. Waarbij ik doelen ga stellen en de strategie volg, voor meer naamsbekendheid, om mensen te helpen met mijn expertise en om relaties op te bouwen die kunnen leiden tot een samenwerkingsverband of tot een potentiële klant.

Bestaande netwerkrelaties zal ik ondersteunen en helpen bij hun werkzaamheden, waar het mogelijk is. Aankomende week hoop ik ook een kennismakingsgesprek te mogen voeren met Mike Nuijs van Social Media Goeroe om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

2 november zal MediaMaus aanwezig zijn op de KvK Startersdag in het Gelredome te Arnhem.

Excuus voor dit lange blogbericht en ik heb mij voorgenomen om in de toekomst wekelijks een update te geven van de stand van zaken rondom de ontwikkeling van MediaMaus.

Afsluiting en bedankwoord

Tot slot wil ik nog zeggen dat er een hoop komt kijken bij het ondernemen en dat je constant bezig bent om je diensten/producten te verbeteren. Planningen lopen over het algemeen niet zoals gewenst, doordat sommige zaken meer tijd kosten dan aanvankelijk gedacht of er komen zaken tussendoor.

Door mij te blijven focussen, specialiseren, ervaring op te doen en door hard te werken met een positieve instelling wil ik een succes maken van MediaMaus. Mede door de vele ondersteuning uit het sociale netwerk zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet.

Bedankt voor het lezen van deze MediaMaus oktober update van 25-10-13. De komende tijd kunt u dus op de MediaMaus veel informatie verwachten over SEO zoekmachine optimalisatie en wat de diensten van MediaMaus voor u kunnen betekenen.

Zoekt je naar verbetering of vernieuwing van je online communicatie? MediaMaus biedt je betaalbare up-to-date webdesigns en websites voor ieder budget van een hoge kwaliteit, met een hoge betrokkenheid, 24/7 service, doortastende aanpak, gerealiseerd aan de hand van de wensen van jou en je doelgroep.
Wil je meer informatie? Neemt dan nu geheel vrijblijvend “Contact” op met Maurice De Busschere van MediaMaus!

Neem contact op!

Deel, volg en like MediaMaus op:

– @ Facebook
– @ LinkedIn
– @ Twitter
– @ Google+
– @ YouTube

Gerelateerde Berichten

 • Door Maurice De Busschere  1 Reacties   
 • google webmaster tools, marketingmed, netwerken, seo zoekmachine optimalisatie, social media strategie, webdesign maken, website maken, wordpress

  1 Comments

  Posted by Chelsea Bosters on
  • okt 30 2013
  Beantwoorden  
  Beste Maurice, Je updates zien er fantastisch uit. Heerlijk om je verhaal te lezen. Hard werken wordt beloond Maurice! Jij mag niet blijven bloggen op marketingmed, je moet! Ha ha;) Groetjes, Chelsea Bosters www.marketingmed.nl

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *