0616670516

MediaMaus september update

Op 19 september 2013

MediaMaus september update

Dit is de MediaMaus update van 19 september 2013. Hier kun je nalezen hoe de eerste weken zijn verlopen na de oprichting van MediaMaus. Mocht je interesse hebben in deze informatie dan wens ik je veel leesplezier. Aan het einde van dit bericht heb je de mogelijkheid om MediaMaus te delen, liken en volgen op verschillende social media pagina’s.

Week van 2 september

5 september vond de oprichting plaats van MediaMaus. Deze dag werd de organisatie ingeschreven bij de KvK en is er een zakelijke rekening geopend. Met behulp van mensen in mijn sociale netwerk heb ik daarna de administratie opgezet. Verder stond deze week in het teken van het ontwikkelen van de social media pagina’s en de laatste hand leggen aan de website.

Week van 9 september

12 september was de dag dat de website van MediaMaus online kon gaan. Hierbij zijn gelijk de social media kanalen ingezet om MediaMaus te promoten. In deze periode heeft MediaMaus veel likes gehad op Facebook en een hoge participatiegraad van mijn sociale netwerk, Twitter groeit gestaag als het gaat om het aantal volgers en de LinkedIn bedrijfspagina wordt amper gevolgd.

Deze groei gaat MediaMaus stimuleren door onder andere mensen in het sociale netwerk te blijven attenderen op de social media pagina’s en de website. Daarnaast is het de bedoeling om gericht mensen, groepen en bedrijven te volgen. MediaMaus gaat zich tevens mengen in de discussies en blijft regelmatig het sociale netwerk voorzien van updates.

Week van 16 september

Aan de hand van het opgestelde promotieplan ben ik deze week van start gegaan. In deze week zijn er onder andere mails met het verzoek voor het afnemen van de diensten verstuurd naar potentiele opdrachtgevers. Er is gekeken waar er mogelijkheden liggen om tegen relatief lage kosten te adverteren, voor meer exposure is er geflyerd op specifieke locaties in Elst, alle social media pagina’s zijn ingericht en er is volop gezocht naar mogelijkheden om fysiek te netwerken. Door alle inspanningen heeft de website heeft al 100 unieke bezoekers gehad. MediaMaus is zeer dankbaar voor de participatie vanuit het sociale netwerk en door het inzetten van de promotiemiddelen is er de hoop om spoedig opdrachten te mogen realiseren.

Verdere onwikkeling

Aankomende weken worden de volgende werkzaamheden verricht: er wordt verder gewerkt aan het promotieplan, MediaMaus gaat zich inschrijven bij ondernemersverenigingen en branche organisaties, voor potentiële klanten wordt er geparticipeerd binnen het sociale netwerk, MediaMaus zal blijven zoeken naar mogelijkheden om fysiek te netwerken en zoeken naar seminars ter verbetering van zowel mijn ondernemers- als mijn webontwikkeling vaardigheden. Verder wordt er acquisitie gepleegd door gericht potentiële klanten te mailen voor interesse in de diensten van MediaMaus. In de komende periode heeft MediaMaus de intentie om grote stappen te maken in de ontwikkeling.

Deel, volg en like MediaMaus op:

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • google, nieuws, online marketing, seo zoekmachine optimalisatie, social media strategie, webdesign maken, website maken, wordpress

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *