0616670516

MediaMaus website 10-09-2013

Op 10 september 2013

MediaMaus website 10-09-2013

Op de geheel nieuwe MediaMaus website kun je terecht voor informatie en de verschillende diensten die MediaMaus te bieden heeft. Informatie inwinnen over MediaMaus en wie er werkzaam is bij MediaMaus, kun je doen door te navigeren naar de MediaMaus pagina.

Voor het uitgebreide scala aan diensten die worden geleverd klik je op het gelijknamige menu item “Diensten“. Nadat jouw wensen op papier zijn gezet kan MediaMaus een prijs bepalen voor de te leveren dienst. Op de Portfolio pagina kun je vervolgens kijken voor een overzicht van eerder gerealiseerde projecten.

Je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom MediaMaus door naar de “Blog” pagina te navigeren. Hier kun je aangeven of je een e-mail wenst te ontvangen wanneer er nieuwe berichten zijn of je kunt een bepaald bericht volgen zodat je een beeld krijgt over hoe mensen reageren op het desbetreffende bericht. Bij elke post heb je tevens de mogelijkheid om te reageren op berichten en om deze te delen via jouw sociale netwerken of via e-mail. Om helemaal niets te missen raad ik je aan om ons te volgen, liken en delen via jouw sociale netwerk. Dit kun je ook doen door te klikken op één van de buttons onderaan de website.

Heb je interesse in één van onze diensten, dan kun je navigeren naar de “Contact” pagina waar alle contactgegevens staan om ons te bereiken. Binnen deze pagina heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de routeplanner (bezoek alleen op afspraak) en het contactformulier. Als laatste kun je de veel gestelde vragen aan MediaMaus lezen of stellen binnen de “FAQ” pagina.

MediaMaus hoopt snel met jou contact op te kunnen nemen om samen een uitdagende opdracht te realiseren!

Zoek je naar een betaalbare website van een hoge kwaliteit, met een 24/7 service, hoge betrokkenheid, doortastende aanpak, gerealiseerd aan de hand van de wensen van jou en jouw klanten? Neem dan nu contact op met MediaMaus!
Neem contact op!

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • diensten, google, nieuws, seo zoekmachine optimalisatie, social media strategie, unieke website, webdesign maken, website maken, wordpress

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *