0616670516

JES Mallorca website

JES Mallorca website

JES Mallorca portfolio

JES-Mallorca “Dé organisatie voor boottochten, motortochten en overnachtingen op het eiland Mallorca.”

“JES Mallorca is een kleine tour organisatie die tochten op Mallorca aanbiedt. Wij van team JES Mallorca zijn echte Mallorca fans die de liefde van het eiland aan de hand van het motorrijden en de boottochten hebben ontdekt. Onze specialiteit is het organiseren van gecombineerde persoonlijk samengestelde motortochten en boottochten.”


Dit was een groot project aangezien het een 3-talige website moest worden waarbij de doelgroep gemakkelijk in staat moest zijn om een vakantie te boeken.
Hiervan heb ik veel geleerd en heb ik tevens een aantal mooie stappen weten te zetten met betrekking tot mijn ontwikkeling als ondernemer en als mens.
Ook was het een project met enkele ups en downs maar hier is iedereen uiteindelijk sterker uitgekomen.
Tijdens het project was er een prettige samenwerking en dit zetten we door in de toekomst.

De klant is zeer tevreden met het eindresultaat en heeft al vele positieve berichten mogen ontvangen. Begin volgend jaar gaan we de website nog verder uitbouwen en een aantal online marketing activiteiten uitvoeren zodat o.a. de naamsbekendheid wordt vergroot en dat de beoogde doelgroep een reis gaat boeken.
Door alle verrichte activiteiten en de zaken die we gaan toepassen om JES Mallorca nog verder te laten groeien, hoop ik dat mijn klant binnenkort de eerste boekingen mag ontvangen en dat JES Mallorca een groot succes wordt.

Bezoek de website van JES Mallorca

Product:  

Wordpress Website

Datum:   

10/12/2015

Opdrachtgever:  

Jos von Villers - JES Mallorca "Unieke Motortochten & Boottochten Voor Jong & Oud"

Website:  

https://www.jes-mallorca.com/