0616670516

De nieuwe website van Eternal Circle “De schoonheid van creëren”

Op 1 september 2014

De nieuwe website van Eternal Circle “De schoonheid van creëren”

Op 29-08-2014 heb ik de nieuwe WordPress website van Eternal Circle “De schoonheid van creëren” opgeleverd https://eternalcircle.nl. Mireille Götz kwam bij mij met de vraag of het mogelijk was om door mij de nieuwe website te laten realiseren. Tevens werd er van mij gevraagd om het nieuwe logo te ontwikkelen.

Gedurende het gehele proces hebben we vele contactmomenten gehad om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen van deze opdracht. Rondom het logo hebben we verschillende mailtjes naar elkaar gestuurd om het design bij te schaven en om ervoor te zorgen dat het logo aan alle wensen voldoet van Mireille Götz. We zijn in een korte tijd tot een mooi resultaat gekomen.

Ik vond het een soepele en zeer prettige samenwerking waarbij er openheid was in de communicatie, mailtjes werden snel beantwoord, we boden elkaar veel ondersteuning in de werkzaamheden en er was een constante stroom van content voor het ontwikkelen/invullen van de opdracht.

Door de vakantieperiode heeft er een kleine pauze plaatsgevonden in het realisatieproces maar we hebben beide deze tijd aangegrepen om bepaalde onderdelen te realiseren. Tijdens de vakantie van Mireille Götz heb ik de website kunnen opzetten en het design verder geperfectioneerd. Tijdens mijn vakantie is Mireille Götz aan de slag geweest met het schrijven van nieuwe content.

Al met al zijn zowel Mireille Götz als ik zeer tevreden met het eindresultaat. Het logo laat precies zien waar Eternal Circle voor staat en de website voldoet aan alle vooraf opgestelde wensen/functionaliteiten. De website geeft Mireille Götz onder andere de mogelijkheid om de doelgroep te informeren over de diensten van Eternal Circle, Mireille Götz schrijft zeer interessante blogs die gerelateerd zijn aan Eternal Circle, klanten kunnen zich inschrijven voor evenementen/workshops/consulten en er bestaat de mogelijkheid om een review te plaatsen op de website.

Mede door de koppeling met social media, de verschillende blogs die worden geschreven en de SEO strategie die is toegepast, is de website een goede online marketingtool die de online zichtbaarheid van Eternal Circle zal verhogen en meer klanten moet gaan genereren voor de verschillende diensten.

Aan het einde van het project volgde een succesvolle oplevering waarbij ik mijn tijd heb genomen voor een duidelijke uitleg over het WordPress systeem en hoe Mireille Götz hier nu verder mee kan gaan. Tevens heb ik een WordPress handleiding geschreven als extra ondersteuning. Mireille Götz is nu volop aan de slag met het verder vullen van de website.
Mocht Mireille Götz in de toekomst vragen, opmerkingen of problemen hebben dan sta ik 24/7 klaar om ondersteuning te bieden en ik hoop op een prettige verdere samenwerking.

Eternal Circle portfolio

Zoek je naar verbetering of vernieuwing van je online communicatie? MediaMaus is gespecialiseerd in het maken van unieke en professionele WordPress websites met het toepassen van usability, SEO zoekmachine optimalisatie, social media marketing en de laatste online communicatie/realisatie technieken.

Wil je meer informatie? Neem dan nu geheel vrijblijvend “Contact” op met
Maurice De Busschere van MediaMaus!

Eternal Circle “De schoonheid van creëren”

Ben je op zoek naar persoonlijke groei, je authentieke zelf, leven vanuit je eigen kracht, kortom: gelukkig zijn, dan kan je op de site van Eternal Circle “De schoonheid van creëren” informatie vinden voor consulten of deelnemen aan verschillende ontwikkel circles en/of workshops.

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • google, huisstijl, seo, seo zoekmachine optimalisatie, webdesign maken, website maken, website seo, wordpress

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *