0616670516

Werken met de Google Webmaster Tools; 10 gemiste kansen

Op 14 oktober 2013

Werken met de Google Webmaster Tools; 10 gemiste kansen

Google Webmaster Tools is een uitgebreid pakket van gratis tools die je de mogelijkheid biedt om de ranking van je website in de zoekmachines te beheren. Veel mensen weten dat deze tools bestaan maar hoe maak je hier nou het beste gebruik van? Heb je alles goed ingesteld en hoe kun je de instellingen verbeteren?

Vanaf vandaag ben ik gestart als SEO(Search engine optimization) gastblogger bij Marketingmed.nl, waar ik mijn licht laat schijnen op hoe organisaties het beste om kunnen gaan met hun zoekmachine optimalisatie(SEO) binnen de online communicatie.

Wat komt er allemaal bij kijken, wat zijn de trends voor het komende jaar en hoe pas ik mijn SEO aan op de zoekcriteria van mijn doelgroep? Dit zijn enkele vragen die beantwoord zullen worden in de komende serie SEO blogs.

Deze maand wordt je voorzien van handige en 10 gemiste kansen om de Google Webmaster Tools zo in te stellen, dat deze aan al jouw behoeften voldoet. Dit proces begint al voordat je op het dashboard bent voor een specifieke website.

Werken met de Google Webmaster Tools; 10 gemiste kansen.

Gerelateerde Berichten

  • Door Maurice De Busschere  0 Reacties   
  • google, marketingmed, seo zoekmachine optimalisatie, social media strategie, webdesign maken, website maken, wordpress

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *