0616670516

MediaMaus Onderhoud & Beheer

MEDIAMAUS IN ELST GELDERLAND

ONDERHOUD & BEHEER

Op basis van mijn ervaringen vinden mensen het helemaal geweldig als je voor hun een passende hostingomgeving vindt en vervolgens een WordPress website of WooCommerce webshop op maat ontwikkeld. Echter het onderhouden en beheren van dergelijke zaken wordt dan al snel als lastig ervaren. Klanten hebben de kennis niet in huis, durven geen updates of aanpassingen te doen met het risico dat het online platform niet meer functioneert of willen dit liever aan een ander overlaten.

De samenwerking met verschillende hostingpartijen stelt mij is staat om een online omgeving in te laten richten die alleen de zaken bevat die jouw specifieke online platform nodig heeft. Hierdoor betaal je alleen voor de zaken die je echt nodig hebt, krijg je een uitstekende technische ondersteuning & service en zetten we een snelle/sterk beveiligde WordPress websites en WooCommerce webshops op. Deze maatwerkoplossing is ideaal voor iedere klant met specifieke wensen en voor geen enkele klant hetzelfde. Een tailor made online platform is een prima basis om online zichtbaar te worden maar hoe en wie gaat het onderhoud & beheer op zich nemen?

MediaMaus Onderhoud & Beheer

“MediaMaus ontzorgt en jouw succes is mijn focus!”

Na het ontwikkelen van een online platform houdt de samenwerking in mijn ogen dus niet op en neem graag de verantwoordelijkheid op mij om jouw hostingomgeving, website of webshop te onderhouden/beheren. Ik voorzie mijn klanten van backups, ik zorg ervoor dat alles up to date is, waar nodig bij te schaaf ik zaken bij qua beveiliging, zodat hackers geen kans krijgen en ik zorg ervoor dat de snelheid wordt gewaarborgd.
Zo is jouw WordPress website of WooCommerce webshop te allen tijden te bereiken voor het geïnteresseerde publiek. Uiteraard heeft dit een positief effect op jouw online zichtbaarheid, de betrouwbaarheid van jouw organisatie en de branding. Onderstaand heb ik een aantal voordelen van het onderhoud & beheer door MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” voor jou in kaart gebracht.

  • Er zijn altijd backups aanwezig waar je op kunt terugvallen waardoor je nooit data zal verliezen;
  • Beveiliging van jouw online platform tegen hackers en andere ongenodigde mensen of robots;
    Te allen tijde online waardoor de verbinding wordt gehouden met jouw doelgroep en online je zichtbaar blijft voor jouw doelgroep;
  • Uitstekende 24/7 service en adequaat handelen bij “problemen”, indien nodig schakel ik de juiste expert in voor de oplossing van technische vraagstukken;
  • Snelheid waardborging, wat de ranking binnen de zoekmachines beïnvloed en ervoor zorgt dat de bezoekers niet afhaken omdat ze lang moeten wachten;
  • Jouw online platform wordt voorzien van updates en in overleg kunnen nieuwe trends/technieken direct worden toegepast;
  • Ik houd mij bezig met de techniek zodat jij je kunt focussen op de inhoud en je daar verder geen zorgen over hoeft te maken;
  • Naast het onderhoud & beheer is er de monitoring van de ranking binnen de zoekmachines die waar nodig wordt bijgeschaafd;

Nog even een kleine melding: Om de beveiliging van jouw online platform te optimaliseren is het aan te raden om een SSL certificaat toe te voegen aan het hostingpakket. Deze kan ik via mijn partners goedkoop aanbieden en zorgt voor een extra slot op de deur tegen hackers.

DOOR MEDIAMAUS IN ELST GELDERLAND HET ONDERHOUD & BEHEER

LATEN UITVOEREN OF ZELF AAN DE SLAG GAAN?

Op het moment dat jouw nieuwe WordPress website, WooCommerce webshop of 1 van de andere diensten zijn gerealiseerd, houdt in mijn ogen onze samenwerking niet op!

Om ervoor te zorgen dat je te allen tijden online zichtbaar bent voor jouw doelgroep, dat jouw online platform snel, sterk beveiligd en up to date blijft en je kunt inspelen op nieuwe trends & technieken, is het essentieel om alle afgenomen diensten & producten te onderhouden & beheren. Voor het onderhoud en het beheer van een nieuw of bestaand online platform zijn er 3 opties waarvan je gebruik kunt maken bij MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat”:

Optie 1

Is dat je zelf het beheer van de website op je neemt of dat je het laat doen door een werknemer/kennis met WordPress ervaring en dat je mij inschakelt voor technische ondersteuning, hierbij maken we dan wel op basis van de werkzaamheden een prijsafspraak. Mocht je echter geen verstand van hebben van het beheer & onderhoud van een WordPress website dan kan dit mogelijk leiden tot beveiligingslekken of dat de website crasht.

Optie 2

Is dat je de hosting bij 1 van mijn partners afneemt en mij de website laat beheren/onderhouden. Dit heeft als voordelen dat je maandelijks een vast bedrag betaald voor de hosting en het onderhoud, de website is te allen tijde up to date, sterk beveiligd, er worden dagelijks backups gemaakt zodat je nooit data zal verliezen en jij kunt je volledig focussen op de inhoud.
Tevens heb je hierbij technische ondersteuning en gerichte adviezen ter verbetering van de online zichtbaarheid van zowel de hostingpartij als van mij.

Optie 3

Is dat je het beheer en onderhoud door mij laat doen. Naast het onderhoud & beheer pas ik ook nieuwe technieken en trends toe (in overleg) om de online zichtbaarheid te vergroten. Ik evalueer maandelijks hoe de website draait en mocht ik verbeterpunten zien dan voorzie ik je van advies en in overleg voer ik de werkzaamheden uit.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te willen maken van optie 2 of optie 3 dan stellen we na de afronding van het project een onderhoudscontract op. Hierin staat wat ik ga doen qua onderhoud & beheer, wat je van mij kunt verwachten en wat de maandelijkse kosten zijn. Op het moment dat je akkoord gaat met het onderhoudscontract voor 1 jaar dan maken we een afspraak om hem te ondertekenen zal ik het beheer op mij nemen.

WELKE TARIEVEN WORDEN GEHANTEERD

VOOR HET ONDERHOUD & BEHEER DOOR MEDIAMAUS?

Maurice De Busschere fotoWanneer je een op maat gemaakte hostingomgeving afneemt bij 1 van mijn partners dan variëren de tarieven. In samenwerking met mijn partner kijken we wat jouw nieuwe online platform nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en dan maken we een prijsafspraak. Doordat deze hosting op maat is kunnen we de kosten laag houden. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het opzetten en onderhouden van de hostingomgeving. Na ons gesprek en het gesprek met de desbetreffende partner die ik inschakel kan ik een indicatie van de prijs geven, wanneer ik een beeld heb over de uit te voeren werkzaamheden en de specifieke wensen met betrekking tot het onderhoud & beheer.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van een op maat gemaakte hosting omgeving en het onderhoud & beheer door MediaMaus? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Wil je meer informatie, trends, tips en tricks voor het verbeteren van onder andere de snelheid en beveiliging van jouw WordPress website, WooCommerce webshop en de hostingomgeving ontvangen? Houd dan de blogpagina van MediaMaus in de gaten waar ik geregeld informatie zal verschaffen over het verbeteren van de achterkant van jouw online platform en dat je te allen tijde online bent/blijft voor jouw doelgroep.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het onderhoud & beheer van jouw unieke online platform te praten en adviseer je graag over de verbeteringen die mogelijk zijn.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand die jouw online platform kan onderhouden & beheren en technische ondersteuning kan bieden?

Neem Contact Op!