MediaMaus logo 2024

Onderhoud

Een snelle, veilige, actuele website en altijd online!

Een super gezonde website

Geen omkijken naar updates en ander onderhoud

Zelf een update uitvoeren, kan best spannend zijn. Je weet niet wat het resultaat is en je maakt je zorgen of je website of webshop er hetzelfde uit blijft zien en of je niet iets kapot maakt. Als je het prettiger vindt, kan ik alle updates voor je verzorgen of een samenwerkingspartner inschakelen.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

Waarom zou je jouw Website of Webshop onderhouden?

10 interessante weetjes, feiten en statistieken over Onderhoud & beheer:

Het regelmatig onderhouden van je WordPress website en WooCommerce webshop is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat ze goed blijven functioneren, veilig zijn en optimaal presteren.

WordPress en WooCommerce zijn vaak doelwitten voor hackers vanwege hun populariteit. Regelmatig onderhoud helpt beveiligingslekken te identificeren en te dichten, zoals het updaten van WordPress core, plugins en thema’s om kwetsbaarheden te verminderen.

Door regelmatig onderhoud blijft je website snel en responsief. Optimalisaties zoals het opruimen van databases, het optimaliseren van afbeeldingen en caching helpen bij het verbeteren van de laadtijden en de algehele gebruikerservaring.

Een goed onderhouden website draagt bij aan betere SEO-prestaties. Regelmatige updates van inhoud, meta tags en het verbeteren van de laadsnelheid helpen je website hoger te laten ranken in zoekmachines.

Een goed onderhouden website zorgt voor een naadloze en prettige gebruikerservaring. Dit verhoogt de kans op terugkerende bezoekers en verlaagt de bounce rates.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je website compatibel blijft met de nieuwste browsers, apparaten en technologieën. Dit voorkomt dat bezoekers problemen ondervinden bij het bekijken van je website of het gebruik van je webshop.

Regelmatig onderhoud omvat het maken van back-ups van je WordPress database, bestanden en inhoud. Dit biedt gemoedsrust en de mogelijkheid om snel te herstellen na een incident zoals hacking, serverfouten of menselijke fouten.

Updates en patches helpen bij het oplossen van bugs en glitches die de functionaliteit van je WooCommerce webshop kunnen verstoren. Dit zorgt voor een soepele winkelervaring voor je klanten.

Door regelmatig onderhoud kun je je WooCommerce webshop beter schalen en voorbereiden op toekomstige groei. Dit omvat het optimaliseren van productpagina’s, checkout-processen en het toevoegen van nieuwe functies.

Onderhoud helpt ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de wettelijke vereisten, zoals GDPR, CCPA en andere privacywetten. Dit beschermt niet alleen jezelf tegen boetes, maar versterkt ook het vertrouwen van klanten in je merk.

Een goed onderhouden WordPress website en WooCommerce webshop stralen professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Dit versterkt je merkimago en kan leiden tot een hogere klantloyaliteit en merkwaarde.

Het regelmatig onderhouden van je WordPress website en WooCommerce webshop is dus essentieel om de veiligheid, prestaties, gebruikerservaring en wettelijke naleving te waarborgen, wat bijdraagt aan het succes en de groei van je online bedrijf.

Neem contact op!

Heb je interesse in Onderhoud & Beheer?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is om jouw Website of Webshop te up to date en altijd online te houden.

Je wilt graag jouw Website of Webshop laten onderhouden?

Heel begrijpelijk!

Bijna iedereen oriënteert zich eerst online en beslist op basis van de informatie die hij op jouw website leest, of hij contact met je gaat opnemen. Waarom zou je met mij contact opnemen?

Een snelle, veilige, actuele website en altijd online.

Aanpassingen worden gedaan door een specialist.

Jouw klantgegevens zijn veilig bij jou.

CoCo-Creatief-small
NK-Penaltyschieten-small
RJ-Culinair-small
Autorijschool-Tim-small
House-of-Natural-Health-small
Bekijk ook wat andere zeggen...

Enthousiaste recensies van mensen die jou voor gingen.