MediaMaus logo 2024

WordPress Websites

Beveiligd, Snel en Gebruiksvriendelijk: De Ultieme Website!

Jouw eigen WordPress Website

Laten wij samen jouw ideale website maken

Een WordPress website is ook erg gebruiksvriendelijk. Na de oplevering kun je zelf je website onderhouden, fijn toch? Afhankelijk van je wensen, heb je de keuze uit drie WordPress opties:

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet.

Waarom kies je voor WordPress?

10 interessante weetjes, feiten en statistieken over WordPress:

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld en heeft een enorme impact op het internetlandschap.

WordPress beheert ongeveer 43% van alle websites op het internet. Dit maakt het het meest gebruikte CMS, ver vooruit op concurrenten zoals Joomla en Drupal.

WordPress begon als een platform voor bloggers en is nog steeds zeer populair onder bloggers vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Er zijn meer dan 58,000 gratis plugins beschikbaar in de WordPress Plugin Directory. Deze plugins kunnen worden gebruikt om de functionaliteit van een WordPress-site uit te breiden, van SEO-tools tot beveiligingsplugins.

Er zijn duizenden gratis en premium WordPress-thema’s beschikbaar, met meer dan 8,000 gratis thema’s alleen al in de WordPress Theme Directory. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om hun site naar wens aan te passen.

WordPress is beschikbaar in meer dan 70 talen, wat het toegankelijk maakt voor een wereldwijd publiek. Veel plugins en thema’s ondersteunen ook meertaligheid.

WordPress krijgt regelmatig beveiligingsupdates om gebruikers te beschermen tegen bedreigingen. Ongeveer 90% van de gehackte CMS-websites zijn WordPress-sites, maar veel van deze hacks komen voor bij verouderde versies van WordPress.

Veel bekende merken en organisaties gebruiken WordPress, waaronder The New York Times, CNN, Forbes, en de officiële website van The White House.

WooCommerce, een plugin voor WordPress, is het meest populaire e-commerce platform ter wereld en beheert meer dan 28% van alle online winkels.

WordPress is open source software, wat betekent dat het gratis is en door iedereen kan worden aangepast. Dit heeft geleid tot een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend bijdragen aan de verbetering en uitbreiding van de software.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Volgens een enquête van WP Engine zeggen 81% van de gebruikers dat ze WordPress eenvoudig te gebruiken vinden, zelfs zonder technische kennis.

WordPress blijft een dominante kracht in de wereld van websitebeheer vanwege zijn flexibiliteit, gebruiksgemak en brede ondersteuning van de gemeenschap.

Neem contact op!

Heb je interesse in een op en top website?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is om jouw naamsbekendheid te vergroten en online zichtbaar te maken!

Je wilt graag een nieuwe website?

Heel begrijpelijk!

Bijna iedereen oriënteert zich eerst online en beslist op basis van de informatie die hij op jouw website leest, of hij contact met je gaat opnemen. Waarom zou je met mij contact opnemen?

Een website met functionaliteiten die op jouw wensen zijn afgestemd.

Een maatwerk website die je zelf kunt onderhouden.

Jij bent de eigenaar van je eigen site.

CoCo-Creatief-small
NK-Penaltyschieten-small
RJ-Culinair-small
Autorijschool-Tim-small
House-of-Natural-Health-small
Bekijk ook wat andere zeggen...

Enthousiaste recensies van mensen die jou voor gingen.