0616670516

Over MediaMaus

Over MediaMaus

"WordPress Webontwikkeling op Maat"

Practise what you Preach!

De betrouwbaarheid van jouw website is hedendaags doorslaggevend voor potentiële klanten om zaken met je te doen.

MediaMaus is een professionele partner met een duidelijke focus op snelle en sterk beveiligde WordPress CMS systemen.

Door tailor made gebruik te maken van bewezen functies is MediaMaus in staat om jouw WordPress website of WooCommerce webshop op topniveau te laten bewegen over het internet.

De juiste structuur is tevens zeer belangrijk voor een optimale communicatie zowel binnen jouw organisatie als voor de grote wereld op het internet.

Ik vorm met MediaMaus en mijn samenwerkingspartners een brug tussen de digitale wereld en de klant, waar ik na een korte training mijn klanten zelf laat werken met de ontwikkelde producten en daarin biedt ik 24/7 ondersteuning.

Het motto wat ik altijd in mijn achterhoofd houd is: “Practise what you Preach”

Jouw succes is mijn focus!

MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” het realiseren van tailor made, unieke, creatieve en professionele WordPress websites en WooCommerce webshops met het toepassen van storytelling, usability, SEO zoekmachine optimalisatie, SEA zoekmachine adverteren, social media marketing, online marketing en de laatste digitale communicatie/realisatie technieken. Ook voor het onderhoud & beheer van jouw online platform ben je bij MediaMaus aan het juiste adres.

MediaMaus is een professionele eenmanszaak en werkt om kwaliteit te borgen samen met verschillende partners. MediaMaus is opgericht op 5 september 2013. Door onze tailor made instelling zijn wij zeer klant & resultaat gericht. Daarnaast wordt er een goede prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd. Flexibiliteit en integriteit zijn de kernwoorden welke wij inzetten voor jouw online succes.

De samenwerking met de verschillende partners stelt ons in staat om een optimale service en kennis te bieden daar waar nodig op het gebied van WordPress webontwikkeling, online communicatie & online zichtbaarheid. MediaMaus is de One stop Shop voor het oplossen van al jouw digitale vraagstukken.

Jouw succes is mijn focus!

One Stop Shop MediaMaus

Webdesign
100%
WordPress Website Development
100%
WooCommerce Webshop Development
100%
SEO Zoekmachine Optimalisatie
100%
SEA Zoekmachine Adverteren
100%
Social Media Marketing
100%
Online Marketing
100%
Onderhoud & Beheer
100%

Meer over Maurice De Busschere

Mijn naam is Maurice De Busschere en ik ben in 2010 afgestudeerd aan de HBO bachelor opleiding digitale communicatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Tijdens deze studie heb ik veel ervaring opgedaan met het werken binnen deze branche, door onder andere stage te lopen bij verschillende webontwikkeling en online marketing organisaties.
Daarvoor was ik al enkele jaren werkzaam binnen de branche door onder andere netwerkrelaties te helpen bij het maken van websites en te ondersteunen bij de strategische inzet van digitale communicatie middelen binnen een organisatie.

Wanneer we kijken naar de producten/diensten van MediaMaus en wat mij uniek maakt ten opzichte van de concurrenten binnen de branche dan komen de onderstaande zaken naar voren. Met MediaMaus maak ik maatwerk oplossingen voor klanten, die aansluiten op zowel hun wensen als de kennis/interesses van hun doelgroep. De producten van MediaMaus zijn voorzien van een scherpe prijs, een hoogstaande kwaliteit en ik beschik over uitgebreid assortiment aan producten/diensten waarmee ik mijn klanten help bij het oplossen van hun probleem/pijn.

Ondertussen heb ik al een aantal WordPress gerelateerde opdrachten succesvol afgerond en heb ik vele positieve berichten mogen ontvangen van zowel mijn klanten, hun netwerk en mijn eigen netwerk over onder meer de producten, de samenwerking en de resultaten.

Ik lever kwalitatief sterke en converterende WordPress websites & WooCommerce webshops, mijn klanten zijn super tevreden en gaan na het ontwikkelen van de website graag aan de slag met het laten groeien van hun online zichtbaarheid (na enige uitleg en advies). De klanten die ik heb geholpen krijgen meer aanvragen binnen voor hun producten/diensten dan ooit tevoren en hebben hoge bezoekersaantallen op hun website. De website wordt voor mijn klanten in feite een online marketingmachine die voor hun werkt en omzet/leads genereerd.

De manier van werken en de resultaten die ik in het verleden heb behaald zorgen voor vertrouwen bij de consumenten en dat er een bepaalde gunfactor wordt gecreëerd. Hierdoor vindt de zeer belangrijke mond op mond reclame plaats die essentieel is om opdrachten te krijgen.

Wil je meer informatie over mij, over MediaMaus of over de producten & diensten die ik lever en wat het kan opleveren voor jouw organisatie?
Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op!

MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” | Webdesign | WordPress Websites | WordPress Webshops | SEO zoekmachine optimalisatie | SEA zoekmachine adverteren | Online Marketing | Content Marketing | Social Media | Onderhoud & Beheer

Maurice De Busschere

MediaMaus Manager & WordPress Webdeveloper

Gebruiksvriendelijk

MediaMaus levert producten & diensten die zijn voorzien van een hoge usability oftewel gebruiksvriendelijkheid. Voor zowel de klant als de uiteindelijke gebruiker is het geen enkel probleem om de dingen te doen waarvoor men op het online platform aanwezig is.

Online Vindbaarheid

In samenspraak met jou werken we aan jouw online zichtbaarheid door bijvoorbeeld een SEO zoekmachine optimalisatie strategie op maat waardoor de vindbaarheid in de zoekmachines wordt vergroot.

Functionaliteiten

Er zijn duizenden plugins beschikbaar voor het uitbreiden van jouw WordPress website of WooCommerce webshop. Hierdoor kunnen we alle gewenste functionaliteiten binnen jouw online platform integreren.

Toegankelijk

Het WordPress content management systeem (CMS) is zeer toegankelijk, gemakkelijk te beheren en biedt alles om een tailor made online platform te ontwikkelen waar je nog jaren plezier van hebt.

Responsive

Alle online producten van MediaMaus zijn responsive en schalen mee met ieder schermformaat.

Social Media

Social media kan gemakkelijk worden geïntegreerd binnen jouw WordPress website of WooCommerce. Tevens draagt jouw aanwezigheid op social media bij aan jouw online zichtbaarheid en de zoekmachine ranking.

Up to Date

Door vele mensen is het WordPress CMS al jaren getest en er zijn geregeld updates voor het systeem. De producten/diensten van MediaMaus zijn te allen tijde up to date. Ik houd mij bezig met de techniek waar jij je kunt focussen op de content.

Maatwerk

MediaMaus biedt tailor made producten & diensten die volledig zijn ontwikkeld aan de hand van jouw wensen, jouw huisstijl en wat het meeste aanspreekt bij jouw doelgroep.

Betrokken

MediaMaus zorgt ervoor dat je wordt betrokken bij het volledige ontwikkelproces, ik houd mijn klanten op de hoogte van de ontwikkelingen en help mijn klanten om online zichtbaar te worden. Ook na de oplevering van de ontwikkelde producten en/of diensten.

Je zoekt iemand die een tailor made oplossing biedt voor een compleet nieuw online platform?

Neem Contact Op!