0616670516

MediaMaus WooCommerce Webshop Development

DOOR MEDIAMAUS IN ELST GELDERLAND

JOUW WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Ben je opzoek naar een partij die tailor made WooCommerce webshops op maat ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en rekening houdt met het beschikbare budget? Wil je een verbetering of vernieuwing van jouw online communicatie, verbinding met je doelgroep en jouw producten aan de man brengen?
Wil je een WooCommerce webshop laten maken die voor jou werkt, leads verzameld, contactaanvragen genereerd, producten verkoopt en meer conversie oplevert dan ooit te voren?

Dan ben je bij MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” aan het juiste adres!

WAT HOUD DE WooCommerce WEBSHOP REALISATIE DIENST

VAN MEDIAMAUS IN?

Ik maak voor jou samen met 1 van de WordPress webwinkel experts een professionele & unieke tailor made WooCommerce webshop die is gerealiseerd volgens bewezen technieken en de laatste standaarden. Bij MediaMaus ontwikkel, bouw en onderhoud ik professionele, unieke, succesvolle, snelle en veilige WooCommerce webshops voor zowel particulieren als organisaties waarbij ik een scherpe prijs handteer.

Aan de hand van jouw wensen, mijn kennis over WordPress systemen en de kennis van de expert die ik voor jou inschakel ontwikkelen we een WordPress WooCommerce webwinkel die volledig aansluit op jouw huisstijl. De WooCommerce webshop die wordt ontwikkeld is te allen tijde online, snel waardoor de website bezoekers niet afhaken en de ranking binnen zoekmachines positief wordt beïnvloed. Daarnaast wordt de WooCommerce webshop sterk beveiligd door Sucuri waardoor hackers geen enkele kans krijgen.

MediaMaus One Stop Shop

“Met professionele begeleiding tot in de puntjes en een betrouwbare partner staat jouw tailor made WordPress webwinkel binnen no-time online en val je op tussen de concurrentie!”

Mede door de jarenlange ervaring met het WordPress CMS systeem en het ontwikkelen van online producten ben ik op de hoogte van de laatste trends, technieken en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie. Hierbij heb ik tevens ondersteuning van een uitgebreid netwerk die hun expertises inzetten ten behoeve van jouw online zichtbaarheid en hier graag over adviseren. Meer informatie over waarom ik kies voor het WordPress CMS systeem vindt je op de “Waarom MediaMaus” pagina.

Iedereen heeft zijn eigen talenten en specialiteiten, dit is ook de rede waarom ik een WooCommerce webshop expert inschakel. Zelf heb ik uitgebreide kennis van het WordPress CMS systeem, de realisatie van websites, SEO zoekmachine optimalisatie, de inzet van social media en hoe je met behulp van online marketing zowel de website als jouw online zichtbaarheid kunt laten groeien. Door de intensieve samenwerking met andere experts leer ik veel over het ontwikkelen van WooCommerce webshops op maat en wat daar allemaal bij komt kijken. Door deze samenwerking en zelfstudie wil ik binnen afzienbare tijd ook webwinkels gaan realiseren met beperkte hulp van de experts binnen mijn netwerk.

“MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” het ontwikkelen van tailor made, unieke, creatieve en professionele webdesigns, WordPress websites en WooCommerce webshops met het toepassen van storytelling, usability, SEO zoekmachine optimalisatie, SEA zoekmachine adverteren, social media marketing, online marketing en de laatste digitale communicatie/realisatie technieken, waardoor ondernemers online zichtbaar worden en de verbinding vinden met hun doelgroep.”

“Jouw succes is mijn focus!”

Of je nu een eenvoudige WooCommerce webshop wilt laten maken of een meer gecompliceerde met vele functionaliteiten, of je het onderhoud van jouw WooCommerce webshop zelf wilt doen of wilt uitbesteden, MediaMaus ontwikkeld voor jou een WooCommerce webshop op maat en alles is mogelijk!

Voor meer informatie over de diensten van MediaMaus kun je de gelijknamige pagina bezoeken.
Bekijk de diensten en wat ik voor jou kan betekenen met betrekking tot het verbeteren van de online zichtbaarheid. Kies een product waarin je interesse heb, zet je wensen op papier en wacht niet langer om contact op te nemen met mij. Ik ga graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om advies te leveren, je vragen te beantwoorden en om een WooCommerce webshop te maken die volledig aan jouw wensen voldoet!

MediaMaus WooCommerce webshop specialist

“MediaMaus is jouw WooCommerce webshop specialist om de hoek”

In de jaren dat ik actief ben heb ik al een aantal klanten met veel plezier van dienst mogen zijn met het verbeteren van hun online zichtbaarheid. Bekijk de portfolio pagina om de eindresultaten te bekijken en lees daar ook wat de ontwikkelde producten hun hebben opgeleverd. Tevens kun je een kijkje nemen bij de reviews om de ervaringen van mijn klanten te lezen met betrekking tot de samenwerking en welke bijdrage de ontwikkelde producten leveren bij de groei van hun bedrijf.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen MediaMaus en zijn opdrachtgevers kun je klikken op de volgende link: “Algemene voorwaarden”.

Nog even een kleine melding: Om de beveiliging van jouw online platform te optimaliseren is het aan te raden om een SSL certificaat toe te voegen aan het hostingpakket. Deze kan ik via mijn partners goedkoop aanbieden en zorgt voor een extra slot op de deur tegen hackers.

Kort stappenplan voor het ontwikkelen van een tailor made WooCommerce webshop:

  1. Allereerst wordt er een kale opzet gemaakt voor WordPress en WooCommerce;
  2. Daarna worden alle plugins geïnstalleerd en geconfigureerd;
  3. Samen met jou kiezen we een thema uit voor de WooCommerce webshop;
  4. De WooCommerce webshop wordt dan van de testomgeving naar de nieuwe hosting verhuisd en wordt het uitgekozen thema binnen deze omgeving geïnstalleerd;
  5. Aan de hand van de aangeleverde content zetten we 1 product in de WooCommerce webshop zodat je kunt zien hoe de WooCommerce webshop eruit komt te zien en hoe het bestelproces verloopt;
  6. Vervolgens krijg je van ons een link toegestuurd om mee te kijken met de huidige WooCommerce webshop en vragen we je om eventuele op- en/of aanmerkingen te geven;
  7. Er volgt hierna nog 1 correctie ronde voordat de overige artikelen toegevoegd kunnen gaan worden (Je ontvangt van ons een korte uitleg over hoe je de producten moet toevoegen);
  8. Nadat er voldoende artikelen zijn toegevoegd geef je als klant akkoord op de acceptatie omgeving en kan een begin gemaakt worden om alles naar de live omgeving te zetten;

Bovenstaande zaken komen kijken bij het ontwikkelen van een tailor made WooCommerce webshop via WooCommerce naast de gewoonlijke zaken die nodig zijn om een WordPress website op te zetten.
Wil je weten op welke manier ik voor jou aan de slag ga en wat er allemaal wordt gerealiseerd bij het ontwikkelen van een WordPress website op maat die voldoet aan al jouw wensen? Bekijk dan de werkwijze voor meer informatie!

WAAROM EEN WooCommerce WEBSHOP OP MAAT

LATEN ONTWIKKELEN DOOR MEDIAMAUS?

Unieke WooCommerce webshops die zich onderscheiden van de concurrentie: MediaMaus realiseert in samenspraak met de klant en de ingeschakelde expert WooCommerce webshops die zich onderscheiden van de concurrentie en toegespitst zijn op jouw wensen en huisstijl. De focus ligt op de boodschap, de doelstellingen van de webwinkel, wat je aan de WooCommerce webshop bezoeker wilt meegeven en natuurlijk richten wij ons op de verkoop van jouw producten. Deze boodschap wordt krachtig neergezet met ondersteuning van het webdesign.

WooCommerce WordPress webshop: Naast WooCommerce zijn er nog vele andere webshop systemen die het gewenste eindresultaten opleveren maar in mijn ogen is dit het perfecte platform voor jouw webshop. WooCommerce is de meest populaire webshop software, werkt snel, is sterk beveiligd, gebruiksvriendelijk, uitgebreid en jarenlang doorontwikkeld waardoor deze kan voorzien in alle mogelijke functionaliteiten die je maar kunt wensen als webwinkel eigenaar. Naast de voorgaande voordelen is Woocommerce overzichtelijk, het ziet er professioneel en verzorgd uit (dit kun je niet van ieder platform zeggen). Op de website van WooCommerce vindt je meer afbeeldingen, video’s en case studies die eens te meer aantonen dat dit een uitstekend systeem om een webwinkel te creëren die werkt voor jou!

Uitstekende kwaliteit: De WordPress webwinkels van MediaMaus zijn ontwikkeld doormiddel van de nieuwste technieken, bevatten alle gewenste functionaliteiten, voldoen aan alle standaarden en spelen in op de laatste trends. Er zijn duizenden WordPress developers die de community voorzien van een kwalitatief hoogstaand CMS systeem dat wordt doorontwikkeld en vele uitbereidingsmogelijkheden heeft. Daarnaast is het mogelijk om de WooCommerce webshop gemakkelijk te integreren binnen jouw huidige WordPress website.

Voor ieder budget: Voor het ontwikkelen van de WooCommerce webshop worden jouw wensen op papier gezet en aan de hand daarvan wordt er een prijsopgave gemaakt, hierbij houd ik rekening met het beschikbare budget en lever ik een hoge kwaliteit website tegen een scherpe prijs. De WooCommerce webshop prijzen zijn zeer concurrerend.

MediaMaus SEO Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine vriendelijk: Alle WooCommerce webshops van MediaMaus worden zoekmachine vriendelijk gebouwd en gekoppeld aan verschillende Google diensten. Hier heb ik dan over diensten zoals Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Maps, Google Webmaster Tools, Google Shopping, Google Display netwerk, Google Plus, Google Adwords en Google Merchant Center. Aan het begin van de opdracht bepalen we waar je op gevonden wilt worden en waar de beoogde doelgroep op zoekt. Op basis van deze informatie maakt ik een zoektermen onderzoek waarin naar voren komt op basis van welke zoektemen jouw organisatie kan concurreren. De zoekmachine optimalisatie wordt vervolgens toegepast binnen zowel de code als de WooCommerce webshop content. MediaMaus zorgt ervoor dat jouw webwinkel de aandacht krijgt die het verdient en wordt gevonden door jouw doelgroep!

Verbinding met de doelgroep: Op basis van jouw wensen ontwikkel ik creatieve, gebruiksvriendelijke en digitale tailor made producten die zorgen voor verbinding met jouw doelgroep. Ik help mijn klanten om zich vrij te kunnen bewegen over het internet en dat er reuring ontstaat binnen de markt. MediaMaus zorgt voor beweging binnen en buiten je organisatie.

Responsive WooCommerce webshops: De WooCommerce webshops van MediaMaus worden tailor made ontwikkeld aan de hand van jouw specifieke wensen en zien er niet alleen goed uit op de PC of laptop maar ook op de mobiele telefoon, IPad of welk apparaat dan ook. De WordPress webwinkels zijn volledig responsive en schalen mee met ieder apparaat.

Online zichtbaar: MediaMaus zorgt ervoor dat je met de kop boven het maaiveld uitsteekt en opvalt tussen de concurrentie met een WooCommerce webshop op maat die in het oog sprint bij de doelgroep.
De samenwerking met mijn partners en de jarenlange ervaring met het ontwikkelen van digitale producten op maat stelt mij in staat om een brug te vormen tussen jouw wensen en de online wereld.

Social Media: Ben je aanwezig op Social Media? Dan wordt er standaard een koppeling gemaakt tussen jouw WordPress webwinkel en de verschillende social media kanalen waarop je actief bent. Via de experts binnen mijn netwerk kun je ook een social media strategie laten ontwikkelen en richten we de kanalen in voor de verbetering van jouw online zichtbaarheid.

Empathie: Door mijn empatisch vermogen en mijn creativiteit kan ik mij goed inleven in jouw doelgroep waardoor ik zorg voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep en jouw klanten worden persoonlijk aangesproken. WooCommerce webshops van MediaMaus voorzien naast jouw behoeftes ook aan de behoefte van jouw klanten en bieden een oplossing voor de problemen of pijnpunten van jouw doelgroep.

Samenwerkingen: De samenwerking met de verschillende partners stelt mij in staat om een optimale service en kennis te bieden daar waar nodig op het gebied van WordPress webontwikkeling en online communicatie & online zichtbaarheid. MediaMaus is de One Stop Shop ter bevordering van jouw online zichtbaarheid.

Toegankelijkheid: Ik stel jou in staat om na enige uitleg gebruik te maken van de ontwikkelde WordPress webwinkel, zodat jij je vrij kunt bewegen binnen deze digitale wereld en je (online) business zal groeien. Ik zal mij samen met mijn samenwerkingspartner volledig focussen op de technische kant van de WooCommerce webshop zodat jij er geen omkijken naar hebt en je helemaal kunt richten op de content.

Techniek, snelheid & beveiliging: technisch sterk en volgens de laatste standaarden ontwikkeld, snelle WooCommerce webwinkels die ook weer de ranking binnen zoekmachines beïnvloed en ervoor zorgt dat de webshop bezoeker niet afhaakt. De WooCommerce webshops van MediaMaus zijn up to date en sterk beveiligd via Sucuri tegen hackers of andere mensen die kwaadwillend zijn. Hierbij is het wel noodzakelijk om ook een SSL certificaat toe te voegen aan jouw online platform voor een extra beveiligde verbinding en om belangrijke gegevens af te schermen.

MediaMaus Mogelijkheden

Uitstekende service: Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent en de ontwikkelde producten functioneren zoals ze horen te functioneren. Ik ben te allen tijde bereikbaar voor vragen en andere zaken. De service houdt niet op wanneer de WooCommerce webshop klaar is, deze service loopt ook door in de jaren na de ontwikkeling.

Korte lijnen in de communicatie: Aangezien ik een eenmanszaak bent die samenwerkt met professionals die over verschillende expertises beschikken, zijn de lijnen in de communicatie kort. Bij ieder project ben ik het eerste aanspreekpunt en ik zet de partners in die het beste aan jouw verwachtingen kunnen voldoen.

Transparantie: Naast de korte lijnen is er ook transparantie in zowel de communicatie als de ontwikkeling van de WooCommerce webshop. Alles wordt in samenspraak ontwikkeld en er wordt om akkoord gevraagd bij grote wijzigingen. Ik handteer een open en eerlijke communicatie, what you see is what you get en er zijn geen verassingen achteraf of kleine lettertjes binnen de projectafspraken. Zelf houd ik hier ook niet van dus waarom zou ik het bij een ander wel doen?

Vele mogelijkheden: De producten van MediaMaus zijn te allen tijde uit te breiden met nieuwe functionaliteiten waarbij we er wel voor zorgen dat de functionaliteiten niet de aandacht onttrekken van de inhoud. Geregeld wordt de WooCommerce webshop geëvalueerd en kijken we waar er nog verbetering mogelijk is. De WooCommerce webshops van MediaMaus zijn zeer flexibel en gebruiksvriendelijk.

Bestellen & afrekenen: Er zijn tal van mogelijkheden om onder andere iDEAL, Paypal en creditcard te implementeren zodat jouw klanten zonder problemen kunnen afrekenen. Daarnaast biedt het systeem een uitgebreid overzicht van jouw producten, verkopen en klanten. Het bestellen van jouw producten wordt voor de klant nog makkelijker gemaakt door de one page checkout, zo krijgen ze op 1 pagina een overzicht van de bestelling die ze hebben geplaatst waarna ze kunnen betalen.

Conversie: De WooCommerce webshops van MediaMaus zorgen voor meer conversie, bestellingen en dat de bezoekersaantallen van de WooCommerce webshop zullen stijgen. Ik heb al een aantal klanten met succes mogen helpen en ze hebben het drukker dan ooit te voren door de contactaanvragen, opdrachten en bestellingen die ze ontvangen via de vernieuwde online communicatie.

WELKE TARIEVEN WORDEN GEHANTEERD

VOOR DE WooCommerce WEBShop Realisatie DIENST VAN MEDIAMAUS?

Maurice De Busschere fotoVoor het ontwikkelen van een nieuwe WooCommerce webshop op maat zijn er geen vaste tarieven. De WooCommerce webshop wordt ontwikkeld aan de hand van jouw wensen, vervolgens bekijk ik hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en kan ik de offerte opmaken. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het realiseren van specifieke diensten of functionaliteiten.
Na ons gesprek kan ik wel een indicatie van de prijs geven wanneer ik een beeld heb over de uit te voeren werkzaamheden en jouw wensen.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van een op maat gemaakte WooCommerce webshop door MediaMaus? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw unieke WooCommerce webshop te praten en om je hierin te adviseren.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand die een unieke WooCommerce webshop kan maken voor jouw bedrijf?

Neem Contact Op!