0616670516

MediaMaus WordPress Webdesign

Door MediaMaus in Elst Gelderland

Jouw WordPress webdesign laten realiseren

Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf, wanneer een klant op zoek is naar jouw organisatie of de producten & diensten die jij aanbiedt zullen ze als eerste online kijken. Heb je bijvoorbeeld een onoverzichtelijke website, is hij verouderd of totaal niet gebruiksvriendelijk dan kunnen potentiële klanten al snel beslissen dat ze geen zaken met je willen doen en je verliest de aandacht die je organisatie verdient. Ik help jou om via een spetterend tailor made webdesign met de kop boven het maaiveld uit te steken.

MediaMaus Webdesign op hoek

“MediaMaus is jouw WordPress webdesign specialist om de hoek”

Het webdesign van je website is zeer belangrijk. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer conversie en respons op. Wanneer je webdesign is vertaald naar een professionele & unieke website of webshop dan zullen bezoekers ook nog eens met alle plezier terug komen en contact opnemen.

De kunst van het ontwikkelen van een unieke website met bijbehorend webdesign is om jouw huisstijl hierop aan te laten sluiten. Na het zien van jouw professionele website moet de bezoeker een duidelijk beeld krijgen van de werkzaamheden die je verricht, hoe jij je klanten kunt helpen en hoe de boodschap die je wilt communiceren moet over komen. Tevens moet de website gebruiksvriendelijk zijn zodat bezoeker niet afhaken.

Een tailor made website ontwerp van MediaMaus, wordt ontwikkeld tot een unieke WordPress website of WooCommerce webshop die volledig aansluit op zowel jouw wensen als die van de doelgroep, waar je nog jaren plezier van hebt en die te allen tijde kunt uitbreiden.

MediaMaus in Elst Gelderland

Wat houd de webdesign dienst van MediaMaus in?

Alles is mogelijk bij MediaMaus “WordPress website ontwikkeling op maat” de webdesigns zijn helemaal van nu, ze worden gerealiseerd aan de hand van de laatste trends, technieken & standaarden en ze zijn volledig responsive (ze schalen mee met ieder apparaat).
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een statische website, een dynamische website, een one page scroll website, een portfolio website met veel foto’s & video’s, een website die opgebouwd is uit apps (blokken) net zoals de laatste Windows versies, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Bij MediaMaus kun je uit een aantal opties kiezen met betrekking tot het realiseren van een webdesign op maat. Optie 1 is dat je een webdesign voor mij laat ontwikkelen, optie 2 is dat je een grafisch ontwerp laat maken door iemand binnen jouw netwerk of iemand die je in huis hebt binnen jouw organisatie (ik werk graag samen met andere professional en ga graag met die persoon in gesprek om een webdesign op maat te ontwikkelen) en optie 3 is dat je een tailor made webdesign laat maken door een grafisch ontwerper binnen mijn netwerk (echter zijn hier hogere kosten aan verbonden dan dat je het door mij laat maken).
Deze grafische ontwerpers kan ik ook voor jou inschakelen wanneer je interesse hebt in bijvoorbeeld: logo’s, brochures, briefpapier, online advertenties, huisstijlen etc.

Tevens beschik ik over een aantal professionele fotografen & cameramensen die hun expertise in kunnen zetten voor jouw online zichtbaarheid. Zo kun je de boodschappen op de WordPress website of WooCommerce webshop nog meer kracht geven doormiddel van mooie foto’s, portretten, bedrijfsvideo’s, instructievideo’s etc.

Samen kijken we welk webdesign het meest effectief zal hebben op jouw online zichtbaarheid en hoe je een stapje voorblijft op de concurrentie, hierin zal ik je adviseren. Het webdesign moet namelijk wel voldoen de wensen en de doelstellingen die zijn gekoppeld aan het uiteindelijke online platform en aansluiten op aan de huisstijl zodat er herkenning/verbinding ontstaat met de doelgroep. Door mijn empatisch vermogen en jarenlange ervaring van zowel mij als mijn netwerk zorg ik ervoor dat jij een webdesign op maat krijgt die in de smaak valt bij jouw doelgroep.

Wanneer het website ontwerp klaar is, ontvang je van mij een .pdf document of een afbeelding van de webdesign opties en maken we een afspraak om de webdesigns door te nemen.
Tijdens de afspraak nemen we de 2 gerealiseerde webdesigns door en kies je het webdesign wat het meeste aanspreekt. Eventueel is het mogelijk om bepaalde elementen uit het andere webdesign toe te voegen aan het design dat het meeste tot de verbeelding spreekt. Vanuit de feedback maak ik 1 finale ontwerp en na akkoord zal ik beginnen met het bouwen van de WordPress website of WooCommerce webshop.

MediaMaus webdesign inhoud

Voor het bouwen van de nieuwe WordPress website of WooCommerce webshop wordt eerst het webdesign gerealiseerd en wanneer deze is goedgekeurd dan begin ik pas met bouwen. Ik koop een bestaande WordPress template in die het meeste aansluit op het webdesign en die de meeste gewenste functionaliteiten bezit. De template pas ik aan en zo zorg ervoor dat deze uiteindelijk hetzelfde eruit ziet als het op maat gemaakte webdesign.
Ik doe het op deze manier omdat je extra service ontvangt van de ontwikkelaar en er is de mogelijkheid om vragen te stellen wanneer dit nodig is, het thema wordt doorontwikkeld en er zijn dus geregeld updates die het thema veilig/snel houden en er zijn vele functionaliteiten die je kunt inschakelen/uitschakelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een uniek WordPress thema vanaf 0 te laten bouwen door 1 van mijn samenwerkingspartners alleen lopen de kosten dan snel op.

Ik breng dus advies uit over hoe we het webdesign het beste kunnen vormgeven om een effectief online platform op te zetten waarbij de focus ligt op de inhoud en de boodschap duidelijk overkomt bij de doelgroep.
Mede hierdoor zal ik ervoor zorgen dat we geen kermis creëren met veel bewegende elementen die de aandacht afleiden. Bij webdesigns zijn de kunst van het weglaten “less is more” en het zorgen voor contrast belangrijk met betrekking tot het houden van de aandacht.
Gebruiksvriendelijkheid (user experience) & overzicht zijn 1 van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden wanneer je de doelgroep aan je wilt binden en ervoor wilt zorgen dat ze op de nieuwe WordPress website of WooCommerce webshop willen blijven of terug komen.

Behalve het webdesign is het ook even belangrijk om in de zoekmachines goed vindbaar te zijn. Wij maken voor jou een professionele website op een gebruikersvriendelijke manier met een overzichtelijke navigatiestructuur voor de zoekmachines.

Tijdens de ontwikkeling van een webdesign, de WordPress website en/of WooCommerce webshop wordt er ook goed gekeken naar de elementen die de online vindbaarheid bepalen. Er zijn vele factoren die op elkaar worden afgestemd zodat jouw unieke website voor de juiste uitstraling zorgt bij de klant en een goede ranking in de Google zoekmachine behaald.

Meer informatie over de werkwijze van MediaMaus met betrekking tot het webdesign vind je op de gelijknamige pagina.

VOORDELEN VAN MEDIAMAUS

BIJ HET LATEN MAKEN VAN EEN TAILOR MADE WEBDESIGN

Een aantal klanten heb ik al met alle tevredenheid kunnen helpen en deze waren zeer enthousiast over het eindresultaat. Lees in het portfolio meer over wat ik voor hun heb mogen realiseren en welke resultaten dit opleverde voor de desbetreffende organisatie. Tevens staat er bij deze reviews hoe de samenwerking met mij is verlopen en wat we in de toekomst nog voor elkaar kunnen betekenen.

MediaMaus Webdesign op maat

1. Het website ontwerp wordt volledig toegespitst op jouw huisstijl, jouw wensen en de wensen van je doelgroep. Hierdoor krijg je uiteindelijk een unieke website die tevens aansluit op jouw missie, visie en organisatiedoelstellingen;
2. Ik help jou om met een WordPress webdesign op maat op te vallen tussen de concurrentie doormiddel van een dynamisch en fris webdesign van nu.
3. Bij MediaMaus hanteer ik een scherpe prijs voor het ontwikkelen van een webdesign van een hoogstaande kwaliteit, er is dus een goede prijs/kwaliteit verhouding en voor ieder budget zijn er mogelijkheden;
4. Mocht je het wensen dan kan het webdesign ook worden gemaakt door één van onze samenwerkingspartners of door een grafisch ontwerper die je zelf in huis hebt;
5. Je wordt volledig betrokken bij het realiseren van het website ontwerp en jij maakt alle beslissingen voordat we het webdesign omzetten naar een unieke website, hierbij geef ik uiteraard advies over hoe we dit het beste kunnen aanpakken;
6. Bij MediaMaus maak ik jouw website ontwerp voor alle mogelijke apparaten zoals de pc, laptop, mobiel, tablet etc. Dit wordt ook wel responsive design genoemd;
7. Aan de hand van een webdesign van MediaMaus, bied ik jou de optie om een beleving (user experience) te creëren voor jouw doelgroep en om online jouw verhaal te communiceren;
8. Mocht je een commerciële organisatie zijn dan zal MediaMaus aan de hand van het website ontwerp ervoor zorgen om het aankoopgedrag van jouw klanten te stimuleren;
9. De focus ligt op de inhoud van de website en aan de hand van het webdesign kijken we hoe we de inhoud het meeste in het oog kunnen laten springen bij de website bezoeker;
10. Natuurlijk sta ik jou als klant bij tijdens het gehele ontwikkelproces en breng ik advies uit over hoe we het webdesign het beste tot zijn recht kunnen laten komen.
11. Een WordPress website of WooCommerce webshop op maat van MediaMaus wordt ondersteund door een krachtig webdesign die zorgt voor meer aandacht, meer conversie en meer contactaanvragen voor klanten dan ooit te voren.
12. De webdesigns van MediaMaus zijn de basis voor een succesvolle website, na 3 maanden evalueren hoe de zaken ervoor staan, testen we wat wel/niet werkt en passen we waar nodig zaken aan om de conversie te verhogen.
13. Het uiteindelijk webdesign zorgt voor herkenning bij de doelgroep en de verbinding met jouw organisatie, ik creëer een buzz die de online marketing ten goede zal komen;
14. De webdesigns van MediaMaus zijn zeer gebruiksvriendelijk en zorgen voor een unieke gebruikerservaring bij de bezoekers waardoor ze met alle plezier op jouw online platform zullen vertoeven;
15. Ik houd mijn klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, online marketing en webontwikkeling, wanneer er bijvoorbeeld nieuwe technieken en trends zijn die interessant kunnen zijn voor een klant dan bied ik deze aan.

Ik realiseer voor jou het website ontwerp, hierbij zorg ik voor een unieke website en die compleet gerealiseerd aan de hand van jouw wensen. Voor een compleet overzicht van de diensten, mogelijkheden en voordelen bij het ontwikkelen van een online platform door MediaMaus kun je kijken op de “Diensten” pagina.

WELKE TARIEVEN WORDEN GEHANTEERD

VOOR DE WORDPRESS WEBSITE REALISATIE DIENST VAN MEDIAMAUS?

Maurice De Busschere fotoVoor het ontwikkelen van een WordPress webdesign op maat zijn er geen vaste tarieven. Het webdesign wordt ontwikkeld aan de hand van jouw wensen, verwachtingen en jouw huisstijl en kan ik de offerte opmaken. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het realiseren van specifieke diensten. Na ons gesprek kan ik wel een indicatie van de prijs geven wanneer ik een beeld heb over jouw wensen en doelstellingen met betrekking to het design.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van een op maat gemaakt WordPress webdesign door MediaMaus? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw unieke WordPress website te praten en om je hierin te adviseren.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand met een strategische aanpak en veel creativiteit?

Neem Contact Op!