0616670516

MediaMaus SEA Zoekmachine Adverteren

Door MediaMaus in Elst Gelderland

Uw SEA zoekmachine adverteren laten verzorgen

Je hebt een WordPress website en/of WooCommerce webshop laten maken of je hebt de intentie om dit te laten realiseren en natuurlijk wil je hoog scoren in de Google zoekmachines om de aandacht te trekken van je doelgroep. Maar hoe krijg je dit voor elkaar en hoe val je op tussen alle concurrenten? Een nieuwe WordPress website of WooCommerce webshop is een sterke basis om online zichtbaar te worden, maar wanneer je deze laat maken dan betekend dit niet dat je automatisch nieuwe klanten aantrekt of je producten/diensten verkoopt. Wanneer je bij MediaMaus de search engine optimization (SEO) en/of search engine advertising (SEA) dienst afneemt dan zorg ik er samen met mijn partners voor dat je het bovenstaande kunt verwezenlijken en helpen jou met je branding.

SEO en SEA zijn essentieel om online zichtbaar te worden en om gevonden te worden door de beoogde doelgroep. De verzamelnaam voor de strategische inzet van SEO en SEA wordt ook wel search engine marketing (SEM) genoemd. Je kunt nooit garanderen dat iemand op de eerste pagina van Google komt te staan of op de nummer 1 positie in de zoekmachines maar dat is wel het uiteindelijke doel van de strategische SEM diensten in combinatie met een kwalitatief hoogstaande WordPress website of WooCommerce webshop. Naast de hevige concurrentie online gebruikt Google meer dan 200 ranking factoren om de positie van een website of webshop binnen de zoekmachine te bepalen.

Met de SEA Zoekmachine adverteren dienst van MediaMaus wordt jouw website beter gevonden door het opzetten en uitvoeren van tailor made Google AdWords advertentiecampagnes. Ik werk samen met jou en de desbetreffende SEA specialist binnen mijn netwerk aan het verhogen van jouw naamsbekendheid, we zetten jouw brand in de markt en zorgen ervoor dat je bezoekers, leads, klanten, cursisten etc. krijgt. Gezamenlijk bepalen we de het beoogde advertentiebudget en wordt ervoor gezorgd dat dat jouw advertentiebudget op de meest effectieve manier wordt ingezet en dat de beoogde conversie wordt waargemaakt.

MediaMaus Zoekmachine Optimalisatie

“MediaMaus is jouw Branding, SEO, SEA en SEM zoekmachine optimalisatie specialist om de hoek”

Ik heb samen met enkele experts binnen mijn netwerk al een aantal klanten succesvol en met veel plezier van dienst mogen zijn met een SEA strategie op maat en de reacties zijn zeer positief. Door de strategische inzet van de SEM diensten van MediaMaus worden mijn klanten online gevonden op de zoektermen waarop ze concurreren binnen de zoekmachine, de beoogde doelgroep wordt naar de website geleid, ze ontvangen veel contactaanvragen en bestellingen. De WordPress website of WooCommerce webshop is op deze manier een online marketingmachine geworden die werkt voor de klant. Enkele klanten hebben de winst zelfs met 30% zien stijgen door de strategische inzet van SEM. Je krijgt waar voor je geld en er is een duidelijke ROI.

WAT HOUDT DE SEA ZOEKMACHINE ADVERTEREN DIENST

VAN MEDIAMAUS IN, WAT ZIJN DE VOORDELEN EN DE RESULTATEN?

Je WordPress website of WooCommerce webshop is zeer informatief, ziet er uitstekend uit en is geoptimaliseerd voor zoekmachines via een op maat gemaakte SEA zoekmachine adverteren strategie. Ondanks de uitstekende content, het in leven houden van de website door geregeld nieuwe content te plaatsen en de verschillende SEO activiteiten die worden verricht, wordt de website slecht gevonden op de zoektermen waar je op gevonden wilt worden. Jouw brand, organisatie, producten en/of diensten vallen niet of nauwelijks op tussen alle andere zoekresultaten en de concurrenten.

Een oplossing voor dit grote probleem is SEA zoekmachine adverteren maar de kennis, ervaring en vaardigheid ontbreekt om dat effectief/strategisch op te zetten en te onderhouden. Wanneer je zelf toch al een poging hebt gewaard om ermee aan de slag te gaan blijkt dat de Google AdWords campagnes te weinig opleveren en er geen ROI is. Om een goed resultaat uit de zoekmachine advertenties te krijgen tegen de laagste kosten (afhankelijk van het beoogde budget) heb je dan toch de expertise van een SEA zoekmachine adverteren specialist nodig.

Om het bovenstaande te realiseren kun je gebruik maken van de SEM diensten van MediaMaus die ik samen met de experts binnen mijn netwerk realiseer. Hierdoor wordt je beter vindbaar, je naamsbekendheid & branding worden verbetert en je wordt online zichtbaar voor zowel potentiële klanten als jouw beoogde doelgroep. Het gevonden worden op de juiste zoektermen is hierbij essentieel.

Mocht je nog geen SEO strategie hebben afgenomen bij MediaMaus dan zullen we tijdens het eerste kennismakingsgesprek een lijst met zoektermen vragen/opstellen waarop je gevonden wilt worden en waar de beoogde doelgroep op zoekt om jouw organisatie, diensten & producten te vinden. Dit is de basis voor het opstellen van de advertenties die we gaan inzetten binnen het SEA zoekmachine adverteren ten behoeve van de branding van jouw organisatie.

MediaMaus Zoekmachine Adverteren

Maak binnen deze lijst vooral gebruik van de zaken die jouw organisatie uniek maakt ten opzichte van de concurrentie. Hierin denken ik en mijn samenwerkingspartner graag met je mee, voorzien we jou van advies en zullen we aan de hand van de uiteindelijke zoektermenlijst een zoektermenanalyse en een concurrentieanalyse uitvoeren. Zo krijg je uiteindelijk een lijst met short tail en long tail zoektermen die het meest relevant zijn voor jouw organisatie en waarop we kunnen concurreren.

Na de benodigde analyses en het uitbrengen van de adviezen stellen wij samen met jou de doelstellingen, het budget, de succescriteria en het plan van aanpak op. Allereerst beginnen we met het doorvoeren van de SEA strategie, wat bestaat uit het inrichten van de campagnes, advertenties en het bepalen van de relevante zoektermen. Ook wordt er waar nodig de content op jouw WordPress website of WooCommerce webshop aangepast. Na deze eerste fase zal ik samen met de ingeschakelde expert binnen mijn netwerk de campagnes en advertenties optimaliseren, het budget bewaken en de zoektermen aanvullen of wijzigen door voortdurend de resultaten te monitoren en door te A/B testen.

Is jouw organisatie in het bezit van een CBF-Keurmerk, een CBF Verklaring van geen bezwaar of erkend als Algemeen Nut Beogende instelling (ANBI)? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor Google Ad Grants.

Bij het SEA zoekmachine adverteren kunnen er verschillende soorten advertenties worden ingezet, hierbij kun je denken aan: tekstadvertenties, beeldadvertenties, videoadvertenties, lokale bedrijfsadvertenties en mobiele advertenties. Gezamenlijk bepalen we welke van de bovenstaande advertenties we effectief kunnen inzetten binnen jouw tailor made SEA strategie, die de gewenste resultaten opleveren voor jouw brand en zorgen voor een positieve ROI.

Let wel op dat SEA zoekmachine adverteren een onderdeel is van jouw online marketing strategie en een aanvulling op de SEO zoekmachine optimalisatie strategie.

Met je kop boven het maaiveld uitsteken binnen de Google zoekmachine is belangrijk aangezien ongeveer 85% van alle mensen online zoekt via Google. De SEM diensten van MediaMaus zullen zich dus ook voornamelijk richten op een hogere ranking binnen de zoekresultaten van Google voor jouw online platform. Hierbij wordt alles in samenspraak met jou gerealiseerd en vindt er een transparante communicatie plaats.

WAAROM ONLINE ADVERTEREN

DOORMIDDEL VAN EEN TAILOR MADE SEA STRATEGIE?

Tegenwoordig zijn er steeds meer consumenten & bedrijven die hun aankopen doen via het internet en als eerste online kijken naar producten, diensten, reviews etc. voordat men de uiteindelijke aankoopbeslissing maakt. Dit geldt natuurlijk ook voor de aankopen die in een winkel worden gedaan. Net als bij offline advertenties in kranten, dagbladen, folders en andere offline media is het ook bij online advertenties de bedoeling dat ze de aandacht trekken, de interesse wekken en de consumenten verleiden om een aankoop te maken die een oplossing biedt voor het probleem waar ze mee zitten.

Het feit dat steeds meer mensen online producten & diensten aanschaffen en dat je hier als organisatie op in moet spelen is voor mij de voornaamste rede om een SEA strategie toe te passen binnen jouw online marketing en branding. Ook is het internet het meest audiovisuele communicatie kanaal naast de televisie. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke redenen om een SEA strategie op maat af te nemen bij MediaMaus.

Vergroot jouw online vindbaarheid via SEA zoekmachine adverteren
Wanneer jouw WordPress website of WooCommerce webshop niet hoog genoeg binnen de ranking van de Google zoekmachine scoort, kan jouw online platform ook gevonden worden via aantrekkelijke en direct in het oog springende Google Adwords advertenties. SEA zoekmachine adverteren biedt hierin een uitkomst wanneer je niet de gewenste resultaten behaald met je SEO zoekmachine optimalisatie strategie. Via Google Adwords is het mogelijk gerichte advertenties aan te maken, voor jouw beoogde doelgroep, die bovenaan en rechts op de zoekresultatenpagina’s verschijnen. Ik adviseer organisaties dan ook graag om gebruik te maken van een gedegen SEA strategie binnen de online marketing communicatie en branding.

SEA zoekmachine adverteren helpt bij het behalen van jouw marketingdoelstellingen
Op basis van de inhoud/structuur van jouw WordPress website of WooCommerce webshop maak ik samen met 1 van mijn experts een analyse om te kijken of een Google Adwords campagne wel het gewenste effect zal gaan genereren wanneer deze wordt ingezet. Hierbij kijken we ook naar jouw marketingdoelstellingen en adviseren we of de inzet van een Google Adwords campagne nu de beste strategie om de marketingdoelstellingen te behalen. Wanneer je het wenst, kan ik voor jou een copywriter expert inschakelen vanuit mijn netwerk die voor jou de SEA advertentie teksten kan aanleveren voor jouw branding, waarbij de inhoud wordt geoptimaliseerd aan de hand van de ingezette zoektermen, de concurrentie en de (online) marketingdoelstellingen;

Betaal per klik oftewel no cure no pay
Een mooie bijkomstigheid voor jou is dat er in feite een no cure no pay methode wordt gehanteerd binnen Google Adwords als het gaat om de ingezette advertenties. Dit doen ze in de vorm van cost per click, wat inhoud dat je pas hoeft te betalen wanneer er op de advertentie wordt geklikt. Google Analytics biedt de mogelijkheid om de resultaten van de Google Adwords campagnes te monitoren en om advertenties, zoektermen en campagnes te optimaliseren wanneer dit nodig is.

Meten, evalueren & bijsturen
Door de resultaten van de ingezette Google Adwords campagne op de voet te volgen en door maandelijks te evalueren kun je deze op tijd bijsturen. Zo weet je exact welke advertenties jou het meeste opleveren. Wanneer je de resultaten van de campagnes meetbaar/inzichtelijk maakt, regelmatig AB testen uitvoert en de vergelijking te maakt met de concurrentie, kun je waar nodig direct de advertenties bijschaven en nog krachtiger online plaatsen om de marketingdoelstellingen te behalen en dat jouw brand opvalt tussen de concurrentie.

Naast de bovenstaande punten bevat de strategische inzet van SEA zoekmachine adverteren nog vele andere voordelen die jouw organisatie op het pad zet richting online zichtbaarheid. Bijvoorbeeld:

1. Je genereerd een hogere impact binnen de branche waarin je actief ben en door de strategische inzet van SEA krijg je meer relevante bezoekers voor jouw online platform;

2. Online advertenties worden gericht aan de doelgroep gepresenteerd en biedt een interactie mogelijk tussen de jou en je klanten, tevens ben je aanwezig waar de doelgroep zich bevindt;

3. Online advertenties zijn snel inzetbaar binnen de online marketing communicatie en leveren direct resultaat op voor zowel jouw organisatie als jouw branding. Ook hebben de advertenties over het algemeen lage productiekosten;

4. Uiteraard wordt je beter gevonden binnen de Google zoekmachine en je wilt met de ingezette advertenties ervoor zorgen dat je bovenaan en hoog binnen de Google zoekmachine komt te staan scoren. Een goede SEA strategie ondersteund de organische zoekresultaten die voortkomen uit de SEO inspanningen;

5. Je verbetert de conversie van je WordPress website of WooCommerce webshop, genereerd meer leads en contactmomenten met potentiele klanten;

6. Je hebt altijd de juiste kennis en ervaring beschikbaar om in te spelen op trend en om advertenties bij te schaven zodat je kunt concurreren binnen jouw branche;

7. De investering in de zoekmachine rendeert optimaal door de gerichte aanpak en er is een duidelijke ROI wanneer je de resultaten van voor de inzet van de online advertenties vergelijkt met de resultaten na de inzet van de online campagne;

MediaMaus begrippen SEA

Bij SEA Zoekmachine adverteren gaat het erom dat je door betaalde advertenties in te zetten hoge bezoekersaantallen naar je WordPress website of WooCommerce webshop wilt halen. Daarnaast wil je bezoekers verleiden om naar de website te navigeren en om ze door het online platform te laten klikken, opzoek naar de meest relevante informatie over jouw brand.

“De belangrijkste begrippen met betrekking tot SEA zoekmachine adverteren die geregeld de revue zullen passeren heb ik even voor je op een rijtje gezet. Deze begrippen zijn essentieel bij het begrijpen van Search Engine Advertising: Impressies (Impressions), Klikken (Clicks), Click-Through-Rate (CTR), Cost-Per-Click (CPC): Maximale CPC, First Page Bid, Gemiddelde CPC, Kosten (Costs), Positie (Position), Conversie (Conversion), Conversieratio (Conversion Rate), Kosten per Conversie (Cost per Conversion), Return-on-Investment (ROI) en Quality Score.”

Ik zie SEA Zoekmachine adverteren en branding als een doorlopend proces waarin continu verbeteringen mogelijk zijn en doorgevoerd moeten worden om te kunnen concurreren binnen de zoekmachines. Het is dus zeker niet eenmalig de dienst af nemen en dan is het klaar. In mijn ogen zijn de SEO strategie en de implementatie van de SEA strategie de basis en dan begint het uitgebreide optimalisatie proces. MediaMaus voorziet je dus niet alleen van advies. Ik implementeer de SEA Zoekmachine adverteren strategie binnen jouw online marketing strategie, mijn samenwerkingspartner beheert de SEA en test geregeld nieuwe advertenties om te kijken wat het beste werkt voor jouw organisatie, jouw brand en jouw doelgroep. Uiteraard wordt er in samenspraak met de jou waar nodig aanpassingen gedaan. MediaMaus is jouw One Stop Shop voor alles wat te maken heeft met Online zichtbaarheid!

Google diensten, SEA beheer & doorontwikkeling mogelijkheden
Ik meld jouw WordPress website of WooCommerce webshop aan bij verschillende Google diensten. Hier heb ik dan over diensten zoals Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Maps, Google Webmaster Tools, Google Shopping, Google Diplay netwerk, Google Plus, Google Adwords en Google Merchant Center. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via YouTube te adverteren en te werken met dynamische remarketing.

De samenwerkingspartner die ik inschakel neemt het beheer van het SEA zoekmachine adverteren op zich. Hierdoor hoef je verder nergens meer naar om hoeft te kijken en wordt je geïnformeerd over de resultaten die voortkomen uit het online adverteren via de zoekmachines. Deze resultaten kun je ook zelf bekijken via jouw eigen Google Analytics & Google Adwords accounts, indien je het wenst kan mijn samenwerkingspartner je ook voorzien van een maandelijkse rapportage met adviezen en tips ter verbetering van de SEA strategie.

Afhankelijk van de resultaten uit de Google Adwords campagne en de advertenties die wij testen, wordt je voorzien van advies op maat ter verbetering van het SEA zoekmachine adverteren. Zo worden er online advertenties gecreëerd binnen de zoekmachines waarmee jij kunt concurreren en online zichtbaar wordt voor jouw doelgroep!

Gedurende het hele project zorg ik voor transparantie in zowel de communicatie. Alles wordt in samenspraak ontwikkeld en er wordt om akkoord gevraagd bij (grote) wijzigingen. Ik handteer een open en eerlijke communicatie, what you see is what you get en er zijn geen verassingen achteraf of kleine lettertjes binnen de projectafspraken. Zelf houd ik hier ook niet van dus waarom zou ik het bij een ander wel doen?

Alle diensten en producten van MediaMaus worden zoekmachine vriendelijk gebouwd en gekoppeld aan verschillende Google diensten. Ik zorg ervoor dat jij de aandacht krijgt die jouw organisatie verdient en dat je wordt gevonden door jouw doelgroep!

WELKE TARIEVEN WORDEN GEHANTEERD

VOOR DE SEA ZOEMACHINE ADVERTEREN DIENST VAN MEDIAMAUS?

Maurice De Busschere fotoVoor het ontwikkelen van een tailor made SEA zoekmachine adverteren strategie zijn er geen vaste tarieven. De SEA strategie wordt ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en kan zo uitvoerig zijn als je zelf wilt. Tijdens onze contactmomenten zal ik de opties aanbieden waarna jij kan bepalen wat ik wel en niet moet realiseren. Vervolgens bekijk ik hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en kan ik de offerte opmaken. Ik houd hierbij uiteraard rekening met het beschikbare budget en de prijzen die mijn samenwerkingspartners handteren voor het realiseren van SEA gerelateerde diensten. Na ons gesprek en het gesprek met de desbetreffende partner die ik inschakel kan ik wel een indicatie van de prijs geven, wanneer ik een beeld heb over de uit te voeren werkzaamheden en de specifieke wensen met betrekking tot de SEA dienst.

Ben je na het lezen van de voorgaande teksten en het bekijken van de website overtuigt van de kracht van een op maat gemaakte SEA zoekmachine adverteren strategie door MediaMaus die ik integreer binnen jouw online marketing (SEM)? Heb je interesse in één of meerdere website diensten? Heb je vragen, wil je meer informatie of zoek je advies? Neem dan nu contact op met MediaMaus. Stuur een e-mail naar info@mediamaus.nl of navigeer naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Ik heb voor ogen om binnen 24 uur te reageren.

Wil je meer informatie, trends, tips en tricks voor het verbeteren van je SEA zoekmachine adverteren ontvangen? Houd dan de blogpagina van MediaMaus in de gaten waar ik geregeld informatie zal verschaffen over het verbeteren van jouw online zichtbaarheid.

Ik ga graag met je in gesprek om over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw unieke SEA zoekmachine adverteren strategie te praten en om je hierin te adviseren.
Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend!

Je zoekt iemand met ruime ervaring op het gebied van SEO zoekmachine optimalisatie?

Neem Contact Op!